Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
violet pasuje z tą Kawczą Górą ….po drodze z Międzyzdroji do Dziwnowa Ja wchodziłam po schodkach od strony plaży a były osoby z rowerkami na platformie widokowej
Ja też wchodziłem po schodkach od strony plaży, nawet ich fotki wrzuciłem - ale to w poście dotyczącym pobytu w świnoujskim Trzygłowie. Myślę, że pewnie da się tam wjechać od strony Międzyzdrojów , ale jak dla mnie to hardcore - zostawiam lawendzie choć to nie po drodze
Ja wybrałem się drogą nr 102 do Dziwnowa i z niej zobaczyłem ścieżkę. Był to pieszy szlak czarny. No jednak zdecydowanie pieszy to szlak i mój rowerek amatorski nie wytrzymał.
Dokładnie to miejsce przy schodach.
P90731-114421.jpg (46.06 KiB) Przejrzano 370 razy
Szczęście, że awaria dopadła mnie na starcie. Odepchnąłem się raz i dotoczyłem z góry do centrum gdzie jest sklep z serwisem.
Pozdrawiam
Ja odetchnę, jak już wtaszczę wszystko do pociągu, klapnę na miejsce i pociąg ruszy ... wtedy już nic mi nie będzie straszne .
Mam obiecane opisy trasy na "świeżo" od młodych ludzi, którzy jadą także "rekreacyjnie" i "zwiedzaniowo" dwa tygodnie przed nam, będziemy mieli bieżący ogląd sytuacji.
Dziś nie szalałem z podjazdami nietypowymi. Spokojnie R10 przez las, a potem w miarę mało uczęszczane drogi. Trasa wyszła ok. 120km. Międzyzdroje-lasem do Międzywodzia-super ścieżka do Dziwnowa i dalej Dziwnówka-dalej też ścieżka do Kamienia Pomorskiego który bardzo mi się spodobał-mieszanymi drogami przez wioski do Wolina i szosą do Warnowa skąd znów lasem i R10 do Międzyzdrojów.
Już zazdroszczę września naszym rajdowcom. Na pewno będzie świetnie. Tam gdzie R10 były dobre nawierzchnie.
Pozdrawiam
Naprawdę nie ma się czego obawiać. Dziś otóż moje dziewczyny dały się namówić na wycieczkę do Świnoujścia przy wykorzystaniu rowerów z wypożyczalni pod hotelem. Zwykłe mieszczuchy z przerzutkami w piaście, a dziewczyny poradziły sobie doskonale na leśnej drodze i zrobiły rundkę do niemieckiej granicy ok. 37km. Jestem z nich dumny, szczególnie z młodej 8,5 roku dopiero, a daje radę i Wy dacie radę
Pozdrawiam serdecznie!