a miało byc ..jak powinna wyglądac Moja Miłość
co tyczy się płatnosci fakt temat ten był w zamierzchłych czasach walkowany
Natomiast co do natury każdy mężczyzna ten obyty czy tez nie powinien znac choć PODSTAWY Savivoru tyczy sie to rowniez tak i Kobiety w jego towarzystwie .
Znane w naszej społecznosci santoryjnej sa przypadki Bajkopisarstwa dot tych fortun czy majątow czy tez Dlatego wiele osob ma delikatna poprawkę na .
Kolejna niebezpieczna sprawa sa lokale w miejścowościach uzdrowiskowych one raczej PREFFERUJA GOTÓWKĘ a może i zdarzyć się ,że choc zasoby sa JEST problem z uregulowaniem rachunku( sam miałem taki przypadek kilka lat temu pojechalismy z zamówieniem kwota do zaplaty poszła w góre i okazało się ,że terminal w restauracji był ..uszkodzony -do dzis niezapomę Sobie jak się czułem ..TOTALNY CZERWONY Burak mogłem uregulowac około 60 % rachunku a zegarka czy innych dokumetów nie zostawie Dobrze ,że Znajoma była wyrozumiała odczekal czas abym znalazł bankomat -Sama oprocz torebki i kosmetyków nie miał NIC -Fakt Smialiśmy się przez kilka dni ..dobrze ,że nie dostałem się na ..ZMYWAK )
Inny aspekt o ktorym Panie tutaj wspomniałyście to Naciągactwo przy zamowieniach -Wszystkiego co Njadrosze nie koniecznie Najlepsze
ale mialo być o milości