Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
Skierowanie złożone 6 grudnia 2023r. nr w kolejce 45553.Reumatologia. Wczoraj na koniec dnia pracy nr 1764. Dzisiaj przydział,Ustroń sanatorium Daniel od 4 do 25 października 2024r.
W październiku dobry czas ? ... juz piździ ... zabierz ciepłe ciuchy
ale miejscówke masz spoko ... mały bydynek ... zarcie na miejscu ...
tylko na zabiegi bedziesz dreptał jakies 50 metrów do zdrojowego
więc ciepły dresik Ci sie przyda
Bredzisz Januszku. Byłem w Cieplicach w 'Lalce" w styczniu 2020 roku. Na zabiegi chodziłem do Domu Zdrojowego i nie było żadnej tragedii. Wolałem kameralną atmosferę w Lalce niż tłok w Domu Zdrojowym. Nie bardzo rozumiem prześmiewczy i drwiący ton Twojej wypowiedzi. Co kto lubi. Ja tam wolę październik i mały budynek jakim jest Marysieńka niż lipiec czy sierpień. Jeśli się z jakiś nie znanych mi powodów wywyższasz, to przyjmij do wiadomości, że nie masz do czynienia z nowicjuszem sanatoryjnym.
Bredzisz Januszku. Byłem w Cieplicach w 'Lalce" w styczniu 2020 roku. Na zabiegi chodziłem do Domu Zdrojowego i nie było żadnej tragedii. Wolałem kameralną atmosferę w Lalce niż tłok w Domu Zdrojowym. Nie bardzo rozumiem prześmiewczy i drwiący ton Twojej wypowiedzi. Co kto lubi. Ja tam wolę październik i mały budynek jakim jest Marysieńka niż lipiec czy sierpień. Jeśli się z jakiś nie znanych mi powodów wywyższasz, to przyjmij do wiadomości, że nie masz do czynienia z nowicjuszem sanatoryjnym.
Raczej nie bredzę ... napisałem swoja opinię ... w Cieplicach będę w sierpniu/wrześniu ... dla mnie październik już jest chłodny i mokry ale zobaczymy jak będzie w tym roku ... Byłem także w Marysieńce i bardzo sobie chwalę ten klimacik kameralny i miło go wspominam ... nawet dało się ścierpieć że na 2 piętro chodziło się schodami a nie windą "pendolino" teraz to stołówka jest na miejscu a jak ja byłem to chodziło się do Edwarda na posiłki ... spacerek przed posiłkiem i po posiłku ... na zabiegi do Domu Zdrojowego ... i w tym miejscu jak wcześniej wspominałem majty z golfem mogą się przydać w tym październiku ... będziesz na basenie w domu zdrojowym i po wyjściu jak będzie zimno to musisz dreptać do Marysieńki ... nie znam Twojego stanu zdrowia (a nóż jest wątłe) to majty z golfem się przydadzą żeby się nie zaziębić ... a co do nowicjuszy to też nim nie jestem ... co do tłoku to zamiast Lalki wole Agat ale Agat z kolei zamieniłbym na Marysieńkę ... i najważniejszy jest klimat i dobre towarzystwo podczas pobytu ...
Klimat się zmienia i od kilku już lat październik wygląda jak wrzesień. Zgadzam się z Tobą, że towarzystwo jest bardzo ważne. W Lalce była świetna paczka, którą do dzisiaj miło wspominam. Szczegóły nie nadają się na forum. . Co do mojej kondycji to się nie martw. Dam radę wejść i na drugie piętro a nawet powiem więcej! Sam zejdę na dół . Z innymi sprawami też daję radę. Spoko.