ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2017 21:58
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 8 razy

Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Post autor: Samosia »

Czapi myślę,że jeszcze w tym roku listopad - grudzień ...choć nieznane są wyroki śląskiego NFZ 🤔
Awatar użytkownika
seti36
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lip 2009 18:09
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 1 raz

Post autor: seti36 »

Czapi
Szykuj się na grudzień i święta w ośrodku . Jedziemy prawie na tym samym wózku tylko ja teraz mam skierowanie na kardiologię.
Awatar użytkownika
pitt53
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 mar 2016 15:51
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 12 razy

Post autor: pitt53 »

No i temat zamknięty przy numerze 1370. Sanatorium Marysieńka Cieplice Zdrój 7-28.10.br. Będę jechał samochodem i chętnie kogoś zabiorę ze Śląska.
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2017 21:58
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Samosia »

Pitt53 no to już wiesz👍teraz tylko oczekiwać na wyjazd🙂A u mojego męża numerki lecą jak szalone przez cały ubiegły tydzień ponad 1800 w dół :o
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 44 razy

Post autor: ewasz »

Pitt53, super, fajny czas, miłego czasu :D
Awatar użytkownika
Lucy56
Na forum od: 13 cze 2024 19:50
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lucy56 »

Witam
Skierowanie złożone 6 grudnia 2023r. nr w kolejce 45553.Reumatologia. Wczoraj na koniec dnia pracy nr 1764. Dzisiaj przydział,Ustroń sanatorium Daniel od 4 do 25 października 2024r.
Januszek-
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2022 19:23

Post autor: Januszek- »

W październiku dobry czas ? ... juz piździ ... zabierz ciepłe ciuchy
ale miejscówke masz spoko ... mały bydynek ... zarcie na miejscu ...
tylko na zabiegi bedziesz dreptał jakies 50 metrów do zdrojowego
więc ciepły dresik Ci sie przyda ;)
Awatar użytkownika
pitt53
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Bredzisz Januszku. Byłem w Cieplicach w 'Lalce" w styczniu 2020 roku. Na zabiegi chodziłem do Domu Zdrojowego i nie było żadnej tragedii. Wolałem kameralną atmosferę w Lalce niż tłok w Domu Zdrojowym. Nie bardzo rozumiem prześmiewczy i drwiący ton Twojej wypowiedzi. Co kto lubi. Ja tam wolę październik i mały budynek jakim jest Marysieńka niż lipiec czy sierpień. Jeśli się z jakiś nie znanych mi powodów wywyższasz, to przyjmij do wiadomości, że nie masz do czynienia z nowicjuszem sanatoryjnym.
Januszek-
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2022 19:23

Post autor: Januszek- »

Bredzisz Januszku. Byłem w Cieplicach w 'Lalce" w styczniu 2020 roku. Na zabiegi chodziłem do Domu Zdrojowego i nie było żadnej tragedii. Wolałem kameralną atmosferę w Lalce niż tłok w Domu Zdrojowym. Nie bardzo rozumiem prześmiewczy i drwiący ton Twojej wypowiedzi. Co kto lubi. Ja tam wolę październik i mały budynek jakim jest Marysieńka niż lipiec czy sierpień. Jeśli się z jakiś nie znanych mi powodów wywyższasz, to przyjmij do wiadomości, że nie masz do czynienia z nowicjuszem sanatoryjnym.

Raczej nie bredzę ... napisałem swoja opinię ... w Cieplicach będę w sierpniu/wrześniu ... dla mnie październik już jest chłodny i mokry ale zobaczymy jak będzie w tym roku ... Byłem także w Marysieńce i bardzo sobie chwalę ten klimacik kameralny i miło go wspominam ... nawet dało się ścierpieć że na 2 piętro chodziło się schodami a nie windą "pendolino" teraz to stołówka jest na miejscu a jak ja byłem to chodziło się do Edwarda na posiłki ... spacerek przed posiłkiem i po posiłku ... na zabiegi do Domu Zdrojowego ... i w tym miejscu jak wcześniej wspominałem majty z golfem mogą się przydać w tym październiku ... będziesz na basenie w domu zdrojowym i po wyjściu jak będzie zimno to musisz dreptać do Marysieńki ... nie znam Twojego stanu zdrowia (a nóż jest wątłe) to majty z golfem się przydadzą żeby się nie zaziębić ;) ... a co do nowicjuszy to też nim nie jestem ... co do tłoku to zamiast Lalki wole Agat ale Agat z kolei zamieniłbym na Marysieńkę ... i najważniejszy jest klimat i dobre towarzystwo podczas pobytu ...
Awatar użytkownika
pitt53
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Klimat się zmienia i od kilku już lat październik wygląda jak wrzesień. Zgadzam się z Tobą, że towarzystwo jest bardzo ważne. W Lalce była świetna paczka, którą do dzisiaj miło wspominam. Szczegóły nie nadają się na forum. :D. Co do mojej kondycji to się nie martw. Dam radę wejść i na drugie piętro a nawet powiem więcej! Sam zejdę na dół :lol:. Z innymi sprawami też daję radę. Spoko.
ODPOWIEDZ