ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 22 razy
Podziękowano: 103 razy

Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Post autor: Felice »

Pitt53 prawdę mówisz. Od kilku lat październik jest najbardziej pogodnym jesiennym miesiącem.
Januszek-
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2022 19:23
Oddział NFZ: Śląski
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Januszek- »

Klimat się zmienia i od kilku już lat październik wygląda jak wrzesień. Zgadzam się z Tobą, że towarzystwo jest bardzo ważne. W Lalce była świetna paczka, którą do dzisiaj miło wspominam. Szczegóły nie nadają się na forum. :D. Co do mojej kondycji to się nie martw. Dam radę wejść i na drugie piętro a nawet powiem więcej! Sam zejdę na dół :lol:. Z innymi sprawami też daję radę. Spoko.

no i tak trzymać ...aby słonko było ... W Marysieńce też było super towarzystwo ... w Agacie też było nieźle ;) ... Ty wspominasz ? ... a my utrzymujemy kontakt i nawet zaplanowane jest spotkanie abiturientów sanatoryjnych ... a co do kondycji to na 21 dni pobytu załapałem sie na 23 imprezy tańczace ;)
Elaszka51
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 wrz 2018 05:46
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Elaszka51 »

Też chcielibyśmy żeby pażdziernik był jak wrzesień bo niedawno tj. 12.06 dostaliśmy z mężem przydział do Sanatorium Przy Tężni Inowrocław
z terminem 03.10 do 24.10.2024r Wnioski złożone 30.10.2023r Pozdrawiam oczekujących Elżbieta
olikkk
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 wrz 2020 12:11
Podziękowano: 2 razy

Post autor: olikkk »

Super przydział :P
Gratuluję, bo i Inowrocław jest super i to sanatorium również, więc z pewnością będziecie zadowoleni :P
Życzę pięknej pogody :serce:
olikkk
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

No i teraz nie wiem kiedy składać wniosek, żeby trafić na ciepłe miesiące ....
Właśnie mija rok od naszego ostatniego pobytu i muszę zdecydować kiedy złożyć kolejny, a widzę że jest różnie , bo i po roku i po 10 miesiącach można dostać wyjazd na kolejny turnus, a przydział 4 miesiące wcześniej, więc ze staraniem się o wyjazd ze zwrotów też może być problem ....
Rozumiem że jeśli już podano termin , to ze zwrotów skorzystać już nie można ?
Elaszka51
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dzięki mamy nadzieję że pobyt będzie udany. Byłam już w Inowrocławiu 10 lat temu Sanatorium Kujawiak. Wrażenia bardzo pozytywne
zwłaszcza było to w czerwcu.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 122 razy
Podziękowano: 56 razy

Post autor: Atina »

Elaszka51
Sanatorium na 6 trafione ;)
olikkk
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Elaszka51 pisze: 17 cze 2024 16:43 Dzięki mamy nadzieję że pobyt będzie udany. Byłam już w Inowrocławiu 10 lat temu Sanatorium Kujawiak. Wrażenia bardzo pozytywne
zwłaszcza było to w czerwcu.
Też byłam w Kujawiaki pierwszy raz, a rok temu w Modrzewiu i oba pobyty bardzo dobrze wspominam, choć pierwszy był na przełomie października i listopada, a rok temu w czerwcu i to była rewelacja, tym bardziej że trafiliśmy na imprezy związane z dniami Inowrocławia :)
Elaszka51
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

To właśnie dzięki obchodom Dni Inowrocławia pobyt był bardzo atrakcyjny no i pogoda w czerwcu dopisała.
Misiek55
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 23 paź 2023 11:31

Post autor: Misiek55 »

NFZ przy nr 1700 obdarował mnie wyjazdem do: Supraśl Uroczysko Pustelnia 1 w terminie 29.10 - 19.11. Może ktoś był i może coś napisać.? Mam też pytanie; czy jeżeli nie pojadę to zostanę obciążony kosztami, czy może lepiej zadzwonić na infolinię i powiadomić że nie pojadę.? Pozdrawiam wszystkich.
ODPOWIEDZ