Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam nocne marki świta dzień pogodnie
Ranny ptaszek dzień zalicza
Poranne czynności , przed wyjściem do pracy
Nie mogłam spać i poranną kawkę zaliczam
Jeszcze wcześnie rano ,nocne śpią
Miłego pogodnego dnia pozdrawiam
Słoneczkiem chcę sie przywitać. Za uściski i pozdrowienia dziękuję.Goreczko dobrze że światełko cyknęłaś bo ostatnio bez potrzeby nocką się świeci Królewno szybciorkiem wyszlifuj te paskudne korytarze .Ja na szczęście puki co na nie wracać zamiaru nie mam -całe dwa tygodnie odroczenia dostałam i 50 % mniej nerwówy zaoszczędziłam dzięki naszej kropkowanej koleżance BIEDRONECZKO bardzo, bardzo Ci DZIĘKUJĘ.Jak fajnie że jesteście
Wieczorek nocne marki czas na zlocik
Elcia wróciła to następna została
Wcześniej zdrówko szwankowało teraz ,powroty do normalności
Dużo pracusiałam , zmęczenie daje znaki
Elcia napisała
Witam wieczorkiem , nocne marki
Wekendzik jutro luziki
Dziewczynki zdrowiejcie , chorobie nie dajcie się
Pogodnie słonecznie cały dzień
Opalanko zaliczone oczywiście przy pracy na działeczce
Dobranoc nocne marki