Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Oj dziewczynki moje kochane zapragnęłam odzewu i mam
Eluniu tych wypadów to Ci zazdraszczam ale ewusiam
Strapperku dziękuję jak się w końcu ! spotkamy to Ci wszystko o plusikach opowiem ....jak będzie czas
Jeszcze raz się w dniu dzisiejszym ze wszystkimi cieplutko się witam.Strapperku ja mam tak samo ..... Adelka ma racje Ciężko wertować wstecz strony.Też chwilami mam wrażenie że do lustra gadam.No cóż tak bywa , jak to mówią.......fajnie było ale się rozmyło