Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzięki za Pozdrowienia i Buziole zostawiam swoje ciekaw jestem czy kogoś Aura-burzowa kogoś do domku nie pogoniła-Miłego Popołudnia z Wieczorem włącznie
Dzisiaj wszędzie rodzinnie .Na obiadek w knajpce ponad godzinę czekania -mamy dzieci na obiadek a dzieci z pełnymi brzuszkami mamą coś dla duszy- Pogodne Duchy w teatrze Nowym .Polecam serdecznie .Ja się przez 2 godziny całkowicie zresetowałam
Nie wiem czy to już pora-ale po takich deszczach to zaczną szybko rosnąć....Rydze Witam Serdecznie po Królewsku nie mogę bo genealogia nie wskazuje żadnych podstaw-do tego ten drugi....sort
Rudasku -Po Królewsku... czyli na Tronie , czy na Dworze .Andrzeju nie było moim zamysłem zmienianie Nocnego na rodzinne.Miłego wieczoru i Nocnego Gadania życzę .
No i ubiegł mnie Rydzyk ...... zabrała buziole ..... nic nie zostawiła
Witam wieczorkiem Nocne Mareczki Mazowieckie po burzy pozdrawia i [ obrazek zewnętrzny ] zostawia