NFZ Małopolska rosnący czas oczekiwania

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
forumowicz

Re: NFZ Małopolska

Post autor: forumowicz »

O przesunięcie terninu pisałem do NFZ pisałem 2 razy.W obu przypadkach miałem już skierowanie w ręce,więc musiałem je odesłać z prośbą o przesunięcie terminu. W drugim przypadku poprosiłem o coś z zwrotów,teź nad morze i podałem numer tel. miałem telefon z NFZ na drugi dzień i 36 godzin na zameldowaniu się w Kołobrzegu
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

Alien dziękuję :) Jestem zainteresowana zwrotami,tylko czekam aż skierowanie powróci po weryfikacji.Podawałeś konkretne miejsce,które Cie interesowało :?:
Super,że nad morze dostałeś, mnie marzy się Świnoujście lub Kołobrzeg i bedę próbować zobaczymy z jakim skutkiem .
forumowicz

nie podawałem miejsca,ale miałem przydział do Ustki,ale termin kolidował z rodzinną powaźną imprezą,więc odesłałem z prośbą o przesunięcie po lub o coś ze zwrotów wcześniej,ale z dopiskiem jeśli można też o duźą piaskownice,oby nie Pustynia Błędowska
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Na piaskownicę nadmorską ja też chętnie :D ,na Pustynię Błędowską jeździmy na grzyby.
Awatar użytkownika
goośka71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 mar 2012 18:59
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: goośka71 »

Ooooo :o Wiesia , to widzę, że mamy więcej wspólnych tematów ;)
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jakie forum ma możliwości rozwojowe :) jeszcze pewnie sporo wspólnego byśmy znalazły. :) :kwiat:
forumowicz

Skoczyłem w kolejce po wczorajszej wydajnej i owocnej pracy ludzi w NFZ, na rok elekcji Stefana Batorego i Anny Jagiellonki na króla i królową Polski....wagonik do przodu
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

alien pisze:Skoczyłem w kolejce po wczorajszej wydajnej i owocnej pracy ludzi w NFZ, na rok elekcji Stefana Batorego i Anny Jagiellonki na króla i królową Polski....wagonik do przodu
Mamy okazję do powtórki z historii, trzeba ciocię Wikipedję odwiedzić :lol:
forumowicz

dzisiaj mnie przesunęło do 11 wagonu na rok bitwy na Krwawym Polu... :o
forumowicz

kolejka mi się przesunęła na datę zagarnięcie przez Mieszka I ziemi krakowskiej....dlatego teraz muszę czekać z małopolskiego NFZ na wyjazd do sanatorium :( ...a tak może mówiłbym po czesku :?: :D wagon 9-ty
ODPOWIEDZ