Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Też uwazam że to drogo. W połowie grudnia , byliśmy z mężem w Połczynie w GRYFIE. Za 8 dni zapłaciliśmy 1700 zł ( 2 osoby ) W cenie było zakwaterowanie , pełne wyżywienie , 3 zabiegi dziennie , wolny wstęp na basen , jacuzzi , sauny, Polecam.
O cenach z poprzedniego sezonu to należy zapomnieć. Analizuję i wyszukuję pobyty, cena za dzień w wielu ośrodkach wzrosła nawet i 100 złotych za dobę. Sanvit Ciechociński znam i myślę Janie, że to dobry wybór… No chyba, że kogoś interesują zbiorowe kolonie. Pierwszy raz w swoim życiu złożyłam o dofinansowanie , niepełnosprawność mam orzeczoną od 30 lat . Ciekawa jestem, czy dostanę. Okaże się w kwietniu.
Bez względnie dziś REALNA cena uzależniona jest od miesiąca oraz standardu obiektu.
Wiadomo maj do 15 czerwca można liczyć na preferencyjną Cenę za pobyt w granicach 150-200 złotych -BEZ ZABIEGÓW Standard 3***
Natomiast od 1 lipca to samo łózko będzie kosztowało od nawet 250 a dobrych miejscówkach nawet i 300 czy 350 złotych
Jeżeli ktoś znajduje dzień pobytu w kwocie poniżej 100 złotych to Nie wiadomo czego można się spodziewać
Niestety ceny poszły delikatnie w górę
Witam. Obecnie chyba już niema bobytów komercyjnych w sanatorium niżej 200zł doba z zabiegami. Waśnie jestem w Perle Bałtyku Kołobrzeg komercyjnie i płacę 260zł doba z4 zabiegami. A przed wyjazdem dużo szukałem i to była jedna z lepszych ofert za tą cenę. Pozdrawiam.
Witam , Ja też nie wiem , czy w tym 2023 roku , dostanę dofinansowanie . Ale już na początku Stycznia 2023 roku , Dokonałem rezerwacji , pokoju 1 - osobowego z balkonem , w cenie 2750 zł . I to jest turnus na początku Sierpnia . W Ośrodku REGOR w Brenna .
Ametyst,Kolejowy Ciechocinek w sezonie lipiec-wrzesień, pokój jednoosobowy z 3 zabiegami 195zł doba,jest poniżej 200zł.Pozdrawiam
P.s nawet jest taniej 185zł doba Turkus ten sam Kolejowy,ale trzeba dochodzić do stołówki