...a tu zonkTo_ja_Jowita pisze: 10 paź 2020 21:14 kolejne The Voice of Poland chwyta za serce, uwielbiam ten program
Finał sezonu był przed tygodniem a dziś tylko jakieś wspominki z poprzednich edycji

...a tu zonkTo_ja_Jowita pisze: 10 paź 2020 21:14 kolejne The Voice of Poland chwyta za serce, uwielbiam ten program

Hipokryt pisze: 25 gru 2022 20:24Aktualnie, czyli już teraz oglądamy specjalny odcinek "Rolnika"jan19557 pisze: 24 wrz 2018 19:45 Marek zgłoś się do programu "Kawalerowie do wzięcia' albo "Rolnik szuka zony". Powodzenia.
Na zgłoszenie niestety mam szanse marne, bo trzeba być kawalerem i spełniać inne surowe kryteria![]()

.... dodam, że wczoraj podczas oglądania tego koncertu, wspominaliśmy też kobiety internowane w ośrodku odosobnienia w Gołdapi. To miejsce jest obecnie znanym "Sanatorium Wital", a sama miejscowość jest teraz uzdrowiskiem bardzo popularnym wśród naszych ForumowiczówHipokryt pisze: 13 gru 2023 21:38 Aktualnie oglądamy koncert poświęcony 42 rocznicy wprowadzenia stanu wojennego oraz ku czci pamięci wszystkich ofiar tego stanu (...)