Sanatoryjne Savoir Vivre
-
Sniper
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 12 paź 2021 00:15
- Oddział NFZ: Opolski
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowano: 58 razy
Re: Sanatoryjne Savoir Vivre
W pierwsze dni sanatorium będę sobie robił krótkie drzemki po obiedzie, z wdzięcznością przyjmę każdy podany mi pod nos posiłek, a gdy będę tańczył na dancingu endorfiny będą mi towarzyszyły podczas zasypiania po 22.00.
Złapałem też wisienkę na torcie
Mam nadzieję, że nie złamię zasad forum jak podam link na to wydarzenie na FB, są jeszcze bilety, może ktoś ma podobne gusta muzyczne i skorzysta z tej muzycznej uczty:
[link]
Mam nadzieję, że komuś pomogłem i spędzi równie miło czas ze SDM.
Powód: usunięto linki
-
Sniper
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 12 paź 2021 00:15
- Oddział NFZ: Opolski
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowano: 58 razy
Za to nikt z Adm. nie podziekował za dział Savoir Vivre który ma w ponad 30 tys. odsłon w pół roku z reklamami wielu firm.
Zatem na trochę się pofocham i zamilknę, może Admini coś napiszą ciekawego o swoich reklamach Sephory, Ceneo, Douglas. Decatlon, Modivo itp. które widzę na tym forum.
- Andrzej1958
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 maja 2018 19:18
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 79 razy
Hosting, czyli miejsce na serwerze na którym jest N-S kosztuje - stąd te reklamy. Pokrywają koszty miejsca na serwerze.
Jeśli Ci one przeszkadzają, to włącz jakiegoś blokera, ale zaraz pojawi Ci się komunikat z prośbą o jego wyłączenie, bo dzięki reklamom forum się utrzymuje.
Jeśli chodzi o reklamy wymienionych firm, to jest Twoja "wina". Po prostu wchodziłeś na strony tych firm, a internet potem personalizuje reklamy.
Ja z racji zawodowych często wchodzę na firmy branży elektrycznej i zawsze pojawiają mi się reklamy kabelków, wyłączników i innej aparatury.
A jeśli chodzi o linki, to taki mamy regulamin.
Moim zdaniem wystarczyło podać, że SDM wystąpi w Szczawnie, a każdy chętny znajdzie kanał zakupu biletu. Byłem w Szczawnie. Teatr rozwiesza plakaty z repertuarem w sanatoriach, w Parku Zdrojowym, a bilet do nabycia dla kuracjuszy w Teatrze, Domu Zdrojowym w niektórych kawiarniach. Z mojego doświadczenia, kuracjusze w większości oszczędzają i wolą inne rodzaje rozrywki.