Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ewiko pisze:Spadek numerków jest ściśle powiązane z porą roku. W zimie bywało (a było to 4 lata temu) że ubyło 10 000 w ciągu miesiąca. O ile pamięć mnie nie myli to był luty. W miarę ubywania miesięcy kolejka zwalnia a latem wręcz staje w miejscu. Pod koniec roku znów przyspiesza. Tak więc trudno samemu obliczyć kiedy przyjdzie pora na nasz wyjazd. Trzeba uzbroić się w anielską cierpliwość. Ja ostatnio dostałam przydział przy numerze 8500...
Leonie, trudno mi wytłumaczyć dlaczego tak się dzieje że latem kolejka gwałtownie hamuje. Jest na ten temat wiele przypuszczeń a tak naprawdę tylko NFZ zna odpowiedź.
Część a może większość ośrodków tak kontraktuje, że latem przyjmuje mniej gości z NFZ-u, a więcej komercyjnych i dlatego tak się dzieje. Tak bynajmniej powiedziała mi jedna z pań pracujących w sanatorium.
Zdecydowanie tak,już kiedyś o tym pisałam.W okresie tzw ścisłego sezonu większość sanatoriów ma mniej umów zakontraktowanych z NFZ,a większą pulę przeznaczoną na turnusy pełnopłatne.
Numerek 82306-reumatologia dostałam w czwartek i już mi troszkę zleciało dziś mam 81800 na liczniku i ...chciałabym wiedzieć kto stoi przede mną a kto za mną No więc Kto z Państwa jest przede mną
Jaki śliczny numerek ,ale gdzie tam mi do Ciebie Ewiko ,jeszcze daleko daleko mam Ale Ty też jeszcze do drzwi NFZ-tu nie dotarłaś ,poczekamy sobię oj poczekamy ,jeszcze nas nogi od tego stania w kolejce rozbolą
Medi, 19 stycznia wystartowałam z niemal identycznym numerem jak Twój, więc sporo ubyło w tak krótkim czasie. Ani się obejrzymy a będziemy brykać po plaży w Kołobrzegu I oby tak było.