ŚLĄSKI - NFZ kolejka
-
Lidia452
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 30 wrz 2015 21:18
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękowano: 1 raz
Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka
miesiac bedzie dawany i przy jakim nr? Pozdrawiam
- Samosia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 lut 2017 21:58
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowano: 15 razy
Witajcie...no i stało się
- Samosia
- Super Kuracjusz

- Archibald
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 16 paź 2021 13:53
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 25 razy
- Podziękowano: 34 razy
Mam takie samo zdanie jak NFZ wysyła mieszkańców woj. śląskiego do Ustronia
- Samosia
- Super Kuracjusz

Powtórze za moim mężem....W tym NFZ robią co chcą i nieliczą się z tym,że za każdym skierowaniem stoi człowiek,który potrzebuje po iluś latach pracy w górnictwie rehabilitacjiGość pisze: 07 sie 2024 14:46Ja obstawiam że w NFZ - Sanatoria pracują same niedorozwojeSamosia pisze: 07 sie 2024 12:39 Zagubiony wydaje mi się,że osoba wydająca decyzję nawet nie doczytała prośby mojego męża o wyjazd w konkretnym terminie zewzgledu na jego pracę choć pracodawca również napisał pisemko i zostało ono dołączone do prośby męża,którą wysłaliśmy już w kwietniu.gdy byłem w Ciechocinku była tam też kobieta z naszego NFZ i na wniosku lekarz napisał czerwonym flamastrem TYLKO NIE CIECHOCINEK , zgadnij gdzie dostała ?? tak Ciechocinek i po 5 dniach ze stanem przedzawałowym trafiła do szpitala .
-
Lidia452
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 30 wrz 2015 21:18
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękowano: 1 raz
prosbe o zmiane .Prosba zostala pozytywnie rozpatrzona i termin zostal zmieniony ale osrodek pozostal ten sam i tez to byly Goczalkowice i tez
mam bardzo blisko wiec prubujcie a co z tego wyjdzie to wielka niewiadoma .Ja pojechalam byl to moj 1 wyjazd .Przez rok nic sie w tym temacie
w naszym Nfz nie zmienilo. Jedyny ratunek to chyba zwroty ale jak sie pracuje to sie z tej opcji nie skorzysta bo pracowadca nikomu nie da
z dnia na dzien 21 dni urlopu wiec tylko pozostaje naiwnie czekac na lut szczescia. Pozdrawiam