Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Andzia na jakim stoliczku
Flaszki mają stać pod biurkiem..... to nie wystawa
Nie wszyscy muszą o nich wiedzieć.
Medi nie ma więc ja musiałam sprzątać
Pod komodą tez..... lepiej tam nie zaglądaj
A bo to mnie kto płaci za to sprzątanie? Od czasu koronki to ja złamanej złotówki nie dostałam. Państwo się w domach pozamykało A Ty kopciuchu tylko sprzątaj.A po co ja się pytam skoro pies z kulawą nogą nawet tu nie zaglądał.
Zajrzałem na chwilę, a tu temat wyciægnięty z archiwum odżył
Medi pogadaj z Prezesem i że Skarbnikiem, trochę poczytałem i chyba też bym się z nimi zakumplował , tylko się tak zastanawiam, jak kasa składkowa wypływa, ludziom nie płacą to coś mi tu nie pasuje, ostrożności nigdy za wiele, więc szybko się stąd ewakuuję i zaczekam, żeby popatrzeć ukradkiem, czy zabawa dobra się nam tu klaruje
Witaj Medi
Bardzo mi miło że jesteś.
Olej sprzątanie... Każdy coś czymś wytrzeźwień...
Co do flaszek i etykiety zawsze wiedziałaś co i jak.
Wiesz... w złotówkach już nie płacimy...
Jest taka Andzia, która grzebie w wydatkach... więc nie płacimy i tego się trzymamy
No jak zawsze jak wypływa temat pieniędzy to "nie damy bo nie mamy ,a jakbyśmy mieli to też nie damy bo mamy duże wydatki"....a dzieciska głodne chodzą A ja dorabiać tu i tam muszę. Witaj szefie ,A szef to na dłużej czy przejazdem bo nie chce mi się odkurzacza wyciągać