Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wieczorek deszczowy burzowy
Pogodowe gorsze samopoczucie
Dzwoniłam o zwrot ,proponowali Rymanów Zdrój
Nie zabrałam ,poczekam dalej
Zobaczymy co dalej zaproponują
Hello pogaduchy
Rybko u nas leje w nadmiarze,co jest mocno nieciekawe.Zniszczenia,zniszczenia i jeszcze raz zniszczenia
Leje nie non stop,ale tak intensywnie,że ciężko to przeżyć.
Witam,Pozdrawiam,Buziolki Przesyłam może nareszcie ten deszczyk rozłoży się równo na całą Polskę-a najlepiej żeby padało w nocy a w dzień słoneczko-a tak to skoki temperatury z 30 na 20 i organizm głupieje nic to może się w końcu ustabilizuje i tym nad morzem też troszkę pogrzeje-uciekam na lewacką,ale jeszcze tu zajrzę-miłego ble,ble
W łódzkim też krótkie ale bardzo intensywne opady i wieje okropnie.Wczoraj brakowało prądu , więc wieczór przy świecach z gitarą .Dzisiaj obiad na raty , bo też co chwila braki w dostawie prądu a straż jezdzi jak oszalała .Temperatura iście letnia 15 stopni
Wielkopolska też deszczowa ,wieje skoki temperatury
Raz deszcz ,słońce pochmurno ,burze różne anomalia pogody
Czekam za niespodzianką w drodze do domku
Dobranoc nocne pogaduchy