Krzysiek staram sie ze zwrotów ,ale póki co brakuje mi tego szczęscia.W poniedziałek ciąg dalszy wydzwaniania zobaczymy co nowy tydzien przyniesie.Pozdrawiam i oczekującym spokojnego wypoczynku życzę.andr58 pisze:Można też starać się uzyskać skierowanie ze zwrotów i jak ma się trochę szczęścia to nie trzeba czekać do końca w kolejce tylko przedzwonić do NFZ i spytać się czy mają zwroty jeżeli tak to mówią Ci do jakiej miejscowości,wybierasz jeśli Ci pasuje i jedziesz szybko a jak nie to czekasz dalej. Ja już tak pojechałem 2 razy i byłem zadowolony.To takie moje spostrzeżenie i rada.Pozdrawiam wszystkich oczekujących Krzysiek.
Poczekalnia na wyjazd w roku 2016 lub 2017.
- Wienia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 01 lis 2015 16:00
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 1 raz
Re: Poczekalnia na wyjazd w roku 2016 lub 2017.
-
forumowicz
Tak tu masz racje ale tylko dla danego ośrodka jak widać po ubywających numerkach co dnia gdzieś wysyłają w Polskę naszą ukochaną i dzięki Bogu za to bo jak bym miał sprawdzać co 3 tyg serce by mi z żalu pękłoHana51 pisze:Masz rację Wieniu. Im bliżej mety, tym ta cierpliwość jest u kresu wytrzymałości. Ale musi upłynąć 3 tyg. a nie 1 tydz jak ktoś tu napisał. Po 3 tyg. wracają KURACJUSZE i nastąpi kolejna wysyłka. Pozdrowionka![]()
![]()
- Hana51
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 sty 2015 22:17
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
Masz rację milenistamilenista pisze:Tak tu masz racje ale tylko dla danego ośrodka jak widać po ubywających numerkach co dnia gdzieś wysyłają w Polskę naszą ukochaną i dzięki Bogu za to bo jak bym miał sprawdzać co 3 tyg serce by mi z żalu pękłoHana51 pisze:Masz rację Wieniu. Im bliżej mety, tym ta cierpliwość jest u kresu wytrzymałości. Ale musi upłynąć 3 tyg. a nie 1 tydz jak ktoś tu napisał. Po 3 tyg. wracają KURACJUSZE i nastąpi kolejna wysyłka. Pozdrowionka![]()
![]()
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowano: 31 razy
Stoimy w miejscu , mniej zadowalająco
Jutro poniedziałek ruszymy dalej
Sprawdzimy jutro numery , pozdrawiam wszystkich
-
forumowicz
- andr58
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 sie 2013 11:53
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 8
- andr58
- Super Kuracjusz

WieniuWienia pisze:Krzysiek staram sie ze zwrotów ,ale póki co brakuje mi tego szczęscia.W poniedziałek ciąg dalszy wydzwaniania zobaczymy co nowy tydzien przyniesie.Pozdrawiam i oczekującym spokojnego wypoczynku życzę.andr58 pisze:Można też starać się uzyskać skierowanie ze zwrotów i jak ma się trochę szczęścia to nie trzeba czekać do końca w kolejce tylko przedzwonić do NFZ i spytać się czy mają zwroty jeżeli tak to mówią Ci do jakiej miejscowości,wybierasz jeśli Ci pasuje i jedziesz szybko a jak nie to czekasz dalej. Ja już tak pojechałem 2 razy i byłem zadowolony.To takie moje spostrzeżenie i rada.Pozdrawiam wszystkich oczekujących Krzysiek.
Wiem doskonale ile cierpliwości kosztuje to wydzwanianie.Piszesz że nie masz szczęścia a z jakim schorzeniem masz wystawione skierowanie.Z tego co sie orientuje to szybko schodzą numery i szybciej można sie załapać na zwrot z narządu ruchu ,bo ja jeżdżę z kardiologi i tutaj jest gorzej bo jest mniej tych ośrodków.Pozdrawiam i życzę dobrej łączności i otrzymania zwrotu,choć na lato może być różnie.
Krzysiek
- Chmurka07
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 sty 2015 21:43
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 7
- andr58
- Super Kuracjusz

- Jasmina55
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 cze 2014 16:26
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 2
Telefon we wtorek, odbiór skierowania w środę i wyjazd w środę wieczorem.