Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 266 razy
Podziękowano: 138 razy

Re: Szalona Paczka

Post autor: GIENIA »

Miłego wieczoru Ewanko :kwiat:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Tak sobie myślę .... czy nie byłoby zasadnym , aby nasz Pan Moderator , dał takie narzędzie osobom zakładającym temat , aby mogli blokować wpisy osób niemile widzianych w temacie ....
Nie byłoby wtedy takich scysji jak powyżej ... i ludzie nie opuszczaliby - zniechęceni , swoich tematów ...
Ostatnio zmieniony 29 maja 2021 19:36 przez GIENIA, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Gienia- zgadzam się z Tobą :serce: :D
Jednocześnie przypomnę, że wskutek inicjatywy TUTAJ wciąż czekam na decyzję Naczelnego co ze mną zrobi :?:
Jak na razie bez odzewu :D
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Marku , ja nie piszę , aby kogokolwiek usuwać z forum , ale dobrze byłoby , aby osoby nadające na tych samych falach , pisały w tych samych tematach .... jeśli bym założyciela tematu irytowała swoimi wpisami , inni tez by mu to sygnalizowali , to mógłby mnie zablokować , wtedy bawiłabym się w innym temacie , z osobami o podobnym poczuciu humoru .... :)

Naczelny ...... ;)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Gieniu, ja myślę, ze fakt założenia tematu nie czyni z nikogo jego „dyrektora”. Forum jest publiczne i każdy ma prawo wypowiedzi. Reszta jest sprawą kultury osobistej. Jeżeli kilka osób z towarzystwa mówi mi, że nie jestem miłe widziana, to nie narzucam się i nie włażę z buciorami.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Felice , choćby na wspominanym przez nas tutaj NK , założyciel tematu był jednocześnie jego moderatorem .... mógł usuwać wpisy , ... tutaj wszystko zależy od Moderatora ... i dlatego jest jak jest .. a przecież NK , to też forum publiczne ...
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Wieki całe nie zaglądałam na NK, ale o ile sobie dobrze przypominam, to miało nieco inną formułę. To był portal społecznościowy ,my jesteśmy strona www. W portalu jest więcej narzędzi, niektóre pewne dla stron internetowych są nieosiągalne.
Nie na moją to głowę, ale tak czy inaczej moderator mógłby być bardziej przychylny naszym sugestiom banowania pewnych zachowań.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Tak naprawdę , to i nasz Naczelny niewiele może .... może ukryć wpis .... żeby usunąć kogoś z forum musi mieć solidne podstawy ... to , że ktoś irytuje innych , to żadna podstawa .... dlatego moim zdaniem , powinien "rozszerzyć " swoje kompetencje , dając przy tym nieco władzy innym ... a konkretnie założycielom tematów ...
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Zapewne z nowej inicjatywy nic nie będzie :?
Bywały już ciekawe pomysły Max-a na "ucywilizowanie" Forum poprzez "banowanie miłośników osobistych wycieczek" :shock:
Max pisze: moja propozycja jest następująca:osoby robiące sobie wycieczki ad personam/bez względu czy z konkretnym nickiem czy nie/,usuwać z forum! może w ten sposób ,każdy przemyśli co pisze,wprowadzić to od teraz
a dalej:
Max pisze: może propozycja głupia,ale patrząc na historie tego forum,może warto coś wy myśleć drogi Adminie,za dużo wartościowych ludzi zniknęło z forum ze względu właśnie na ataki personalne,forum to stało się po prostu zwykłym forum dla hejterów,itp,myślę tutaj o Na każdy temat
Wszystko to, co może nas razić nadal jest potrzebne w imię wolności słowa oraz w zgodzie z Regulaminem, o czym już kiedyś TU coś wspomniałem :D
Ostatnio zmieniony 29 maja 2021 20:28 przez Hipokryt, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewana »

Gieniu bardzo dobry pomysł -popieram ,ale czy się uda? Ja również pierwsze kroki stawiałam na NK :D Zaglądam tam teraz sporadycznie ,bo coraz mniej ludków tam bywa ,niestety :( NK umiera śmiercią naturalną ,z braku zainteresowania , a Facebook ma się dobrze ;) pozdrawiam serdecznie
ODPOWIEDZ