Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam nocne marki
Rano spieszyłam się do pracy
W wolnej chwili lukam do Was
Wydzwoniłam Iwonicz Zdroj -Ziemowit nie zabralam
Ale wymagająca jestem ,póżniej gorzej trafie
Pozdrawiam z pracy
Oj Grażynko nie wiadomo co się później trafi, mnie przepadło może jednak Tobie trafi się coś ekstra byłoby miło.
Dzień był ładny tylko dlaczego ja taka jak koło bez powietrza?
Pozdrawiam
Witam,Pozdrawiam,Buziole Przesyłam niektórzy już ze skierowaniami inni z...kołami-ja mam tylko te przy...Garbusku troszkę ciepełka i życie nabiera rumieńców-oby tak dalej
Na Zdrowie Ewuniu urealnimy w...realu Witam Straperku u Ciebie to chyba nie było tak gorąco bo Pomorskie jakoś odstaje z temperaturami od reszty Kraju-niektórzy stwierdzili że to Donald przywiózł taką pogodę nie będę się spirał-a jak tak jest to niech co tydzień przylatuje jakiś Prezydent-byleby było CIEPŁO