Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nooo, jak miło, uśmiech mam na twarzy...
Pewnie tu zaduch niemiłosierny panuje ale okien to nie otworzyłyście...
Trzeba odkamieniacz do ekspresu zakupić bo jak inni przyjdą to kawę trza będzie podać...
No ja nie wiem kto tu buszował jak mnie nie było ale dwa wory pustych butelek wyniosłam Słoneczko badyle wyrzuć już poniedziałek !!!! Odkamieniacz , odkamieniacz a fundusze na to ? Kawy nie ma ,herbaty nie ma ,rumu do herbaty ...tfu cytryny do herbaty nie ma , cukier mrówki wyżarły .
Wpadłam kurze poomiatać a tu znów cisza i po co ja przez pół miasta leciałam Piękna pogoda ,Słoneczko pewnie buchtuje w poszukiwaniu pędraków czy innego paskudztwa .A ja między jedną robotą a drugą stwierdzam że powiedzenie "szewc bez butów chodzi" można rozszerzyć o "a sprzątaczka ma bałagan w domu " .....Idę sprzątać
Spokojnie Kruszynko, wprawdzie Prezesa nie ma ale sekretarka jest na miejscu i trzyma rękę na pulsie
Poza tym Medi nigdy nie aspirowała na stanowisko Prezesa