Wybory na królestwo!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Wybory na królestwo!

Post autor: forumowicz »

Alice bardzo dziękuję ,akurat tym razem w swoim imieniu.Ja te wybory traktuje jak coś super super w zabawie ,w dawce dobrego humoru :)
Nie biorę tych cyfr jak zwyciestwo i porażkę .To fajne chwile ,tylko chwile ,życie jest o wiele poważniejsze ,ale jeśli ktoś kogoś ,tego drugiego człowieka dostrzeże tutaj ,za jego serdeczność ,empatię ,poczucie humoru? To ja podpisuję się pod tym po prostu.
Jeszcze raz dzięki piękne ,baw się cudownie ,miłego odpoczynku. :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 29 razy

Post autor: Sloneczko »

ho ho ho nareszcie doszłam do domu i otworzyłam neta.....wybory widzę idą pełną parą :D ....no superowo :D
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

Alice jestem zakochana w świeżym powietrzu Lądka.
"Jeśli usuniesz takie powietrze z nieba, wszystkie ptaki spadną na ziemię, i wszystkie samoloty też ...." :D
Miłego wypoczynku, pozdrawiam. :)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 25 razy
Podziękowano: 106 razy

Post autor: Felice »

A jeszcze las pachnie teraz mocno grzybami......ja bardzo lubię to miejsce,
forumowicz

MAX pisze:a jak się dowiedzą że ostatnia w wyborach ma zafundowane SPA u Mixa to dopiero będzie się działo. nie wiem czy już jest cisza wyborcza i czy można atakować przeciwników,ale słyszałem że SPA będzie super! 10 minutowy prysznic w łaźni miejskiej za 3złote!
Małe sprostowanie..,rzeczywiście zadeklarowałem się jako hojny sponsor, ale w wyborach na najpiękniejszą dziewczynę z forum. Chciałem zafundować dla Pani która zbierze najmniej punktów 3 dniowy pobyt w SPA w Karlowych Varach z osobą towarzyszącą. Ponieważ nie było zainteresowania, dlatego uważam wyznaczoną przeze mnie nagrodę za niebyłą. A szkoda..., ach.. :roll:
Ostatnio zmieniony 07 paź 2013 16:48 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Alice pisze:A jeszcze las pachnie teraz mocno grzybami......ja bardzo lubię to miejsce,
Ale się rozmarzyłam...., my tu o swoich miłościach do Ladka, a to temat poważnych wyborów.... :)
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

mix pisze:
MAX pisze:a jak się dowiedzą że ostatnia w wyborach ma zafundowane SPA u Mixa to dopiero będzie się działo. nie wiem czy już jest cisza wyborcza i czy można atakować przeciwników,ale słyszałem że SPA będzie super! 10 minutowy prysznic w łaźni miejskiej za 3złote!
Małe sprostowanie..,rzeczywiście zadeklarowałem się jako hojny sponsor, ale w wyborach na najpiękniejszą dziewczynę z forum. Chciałem zafundować dla Pani która zbierze najmniej punktów 3 dniowy pobyt w SPA w Karlowych Varach z osobą towarzyszącą. Ponieważ nie było zainteresowania, dlatego uważam wyznaczoną przeze mnie nagrodę za niebyłą. A szkoda..., ach.. :roll:
Ach... Mix, przestań kręcić oczkami, bo już nie wiem, w którą stronę kręcisz.... ;) :lol: :oops:
forumowicz

Oj tam, oj tam.. ;) Mam pytanko; - jeżeli się okaże że po podliczeniu wszystkich głosów jest remis. Np. 2 albo 3 kandydatów będzie miało taka samą ilość punktów, czy będzie dogrywka ? :roll:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 25 razy
Podziękowano: 106 razy

Post autor: Felice »

MIXja myślę,że podwójny tron będzie potrzebny,dwie korony......itd 8-)
forumowicz

No i proszę ;) nawet pogoda przychylna,pogoda cały dzień cud -malina.Widać nawet to słoneczko na niebie wybrało się na nasze wybory.Szkoda tylko że frekwencja,jak w innego typu wyborach w Polsce,,,,,cieniutka.Aż strach pomyśleć jaki to procent,Admin pisał o tysiącach zalogowanych a tu ,,,,,ups,,,, :lol: :lol:
ODPOWIEDZ