Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Trudno będzie coś w tej chwili doradzić, za tydzień PKP po raz kolejny zmienia rozkład jazdy. Na dziś masz bezpośrednie połączenie z Gdańska do Jeleniej Góry - wyjazd z Gdańska Oliwy o 21.46 przyjazd na miejsce około 9.34 dnia następnego. Cieplice to już dzielnica Jeleniej Góry, dojedziesz komunikacją miejską .Prawie 12 godzin w podróży, ale przecież musisz przejechać przez całą Polskę. Pozdrawiam.
Witam! Właśnie dziś dostałam skierowanie do sanatorium 10-31.05 do Muszyny (20 miesięcy czekania ,Olsztyn ,reumatologia),a teraz problem ja tam dojechać.
Witam
Jadę pierwszy raz.
Wniosek złożyłam 07.10.2011r w NFZ Mazowiecki, 29.02.2013 upłynęło 18 miesięcy od daty wystawienia skierowania i musiałam jeszcze raz pofatygować się do lekarza kierującego z prośbą o weryfikację , przesłać do NFZ Mazowiecki (Warszawa) i czekam dalej.
Ewo, witam Cię serdecznie. Ja złożyłam wniosek dwa miesiące później i szykuje mi się wyjazd zimowy NIESTETY. W naszym NFZ okres oczekiwania na wyjazd to 20-24 miesiące. Kolejka ogromniasta i obawiam się że w okresie letnim bardzo spowolni. Ty masz szansę na letnio - jesienny wyjazd czego z całego serca Ci życzę. Pozdrawiam..... Odezwij się jak będziesz miała konkretną informację na temat wyjazdu.
Moj wniosek został wysłany w piątek do weryfikacji do lekarza kierujacego ,czy może ktoś wie jak długo idzie i czy ja tez dostane powiadomienie ?? jestem slaska kasa pozdrawiam
Witam, taki wniosek swego czasu otrzymałam na adres domowy i udałam się z nim do lekarza kierującego tego samego dnia i odesłałam z powrotem. W sumie trwało wszystko 2-3 dni i wróciłam do kolejki.