Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
andrzej1955 pisze:Witam Elunie Ty tego stawu już nie zakopiesz-i jeszcze zapłacisz podatek od tych...rechotów po wejściu po cichutku nowego Prawa Wodnego-Miłego Dnia-Grunt się nie Przejmować i Dobrze się...Odżywiać-o popijaniu już nie wspomnę-Buziole
To mój staw , sama go kopałam to znaczy koparka ale to ja mało co się nie utopiłam jak baziory wyrywałam i sama lilie wsadzałam .Wara im do mego stawu Kłunice od sąsiada pożyczę
U mnie też są żaby ale Ela pomyśl może któraś to królewicz? za mewy dziękuję, mam własne z nad Wisły najgłośniejszy jest papug sąsiadki i śmieciara o świcie