Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
wiesniaczkaela pisze:Adelko już sprawdzam pociągi . Za 25 zeta po półtoragodzinnej podróży witam Cię .Pokoik już czeka do wyboru z widokiem na lasek i rzeczkę albo od strony koncertowej żabągów
O matko jaka pokusa dziękuję jesteś kochana
Ja dziś jakaś spowolniona od rana, ale nadrabiam i nawet pilota od tv naprawiłam co prawda nie wiem po co, bo telewizor permanentnie wyłączony
Pozdrawiam Gadułki i miłego weekendu życzę.
U mnie-jak to mawia Princi Dziedzic-to grilowane mógłby codziennie-a mnie już bokiem wychodzi-choć to według niektórych świadczy o zasobności społeczeństwa i