Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Felice w chmurach a ja nie zauważyłam, pewnie dla tego że ja też ale tylko z głową w chmurach a cała reszta w fabryce tyra Atinko wrzesień już za pasem i jak pisze Strapperek damy radę .Szkoda tylko że ja nad morze a ty z nad morza wybywasz .W Ciechu nie dane nam było się spotkać i miałam nadzieję że teraz może jak przybędę nad morze
Witam,Pozdrawiam,Buziolki Przesyłam Urlopowiczom,Kuracjuszom i Wszystkim Innym wszyscy coś planują albo mają zaplanowane-muszę coś pomyśleć w miesiącach w których temperatura nie będzie już męcząca
Lesnik i cala reszta z leśniczówki wybyla .Malz ich godnie przyjmuje jak jego lepsza połowa pracuje.Poczekam na innego mlodszego,a co pomarzyć nie można