Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Elik11 pisze
18 kwiecień
Zajączek nic nie przyniósł dalej czekamy z mężem, numer 195
BarbaraG
Na koniec dnia - 4468.
Pewnie BarbaraG dostanie przydział wcześniej lub Elik11 już dostała przydział i wszystko co chciała się dowiedziała i zapomniała o forum
Atina pisze: 21 maja 2025 07:40
Elik i Barbara już na ...wylocie tylko gdzie i kiedy tego nie wie nikt
Jestem nerwowa , bo życie napisało mi nowy scenariusz i mogę dopiero wyjechać po 10.07.
Do tej pory to NFZ da mi z urzędu grudzień
No trudno.
1711 na teraz
Dzisiaj 1435.
Wczoraj napisałam w IKP prośbę o uwzględnienie mojej wizyty lekarskiej i rehabilitacji przy wyznaczeniu mi miejsca i terminu leczenia sanatoryjnego.
Napisałam też, że jestem zainteresowana wyjazdem z tzw. zwrotów po 12.07.2025.
Teraz pozostaje mi tylko czekać
Pozdrawiam