Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Właśnie dotarłam do domu po zwiedzaniu korytarzy wiadomych instytucji [ obrazek zewnętrzny ]
Jestem padnięta a tu któś ..... znaczy Ruda.... podprowadziła mi buziole [ obrazek zewnętrzny ]
No nic poczekam jeszcze chwilkę i upomnę się u małża ....... a Wam zostawiam swoje [ obrazek zewnętrzny ]
Witam bladym świtem słońca brak, nie wiem może jeszcze za wsześnie
Praca,grill oby się pogoda poprawiła
Pozdrawiam ...wszyscy tu wpadają jak po ogień ostatnimi czasy, czuć wakacje
Witam przeczołgana po białych korytarzach w tym pierwszym klimatyzacja wysiadła i ludzie mdleli
Teraz leżę na dowolnie wybranym boku i rozkoszuję się myślą o wyjeździe to juz tylko tydzień Zbieram buziole jakie się da i przesyłam swoje
Łapę Adelki buziole ale w biegu bo dzisiaj wolny dzień od pracy to i czasu na wszystko brak Dobrze że lapek otwarty to od czasu do czasu przysiądę i jak Adelka o szumie fal pomyślę : Oby do wieczorne chłodu