Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mój fundusz rozpędu nabrał wczoraj rekord ,dzisiaj 347 skierowań wydał super ja sie cieszę,bo może przed wrześniem wyjadę,jeśli nie uda sie ze zwrotów.
Na obecną chwilę 5259 Hania mamy prawie jednakowy
Wieniu rzeczywiście numerki mamy niemal identyczne. Może pomimo różnych NFZ-tów wyślą nas razem na kurację? Choć ja mam zamiar starać się o zwroty, bo mój wyjazd jest przewidziany na wrzesień a mi nie bardzo pasuje ten termin. Ale Ty chyba też starasz się o zwroty?
Dokładnie mam taką samą sytuację ,że wrzesień bardzo mi nie pasuje dlatego staram sie o zwroty.Chociaż przewidywane 22 miesiące to lipiec,ale terminy się wydłużają.
Pozdrawiam
Witam oczekujących dzisiaj od rana wzięlii się ostro do pracy bowiem ubyło już 20 numerków,a to nie koniec tygodnia jutro też pracują odrabiają Boże Ciało.