Dzień wstał ładny,wybywam z domu pobudzić do działania rozleniwiony organizm
Pozdrawiam i dobrego dnia życzę

Witam nikogo nie śledzę ale jak ktoś pod mym adresem kieruje zarzuty to lubię sprawdzić kto ma rację czy dana osoba czy ja , bo lubię wiedzieć tak już ma . Nie ma to nic z zaczepkami , nie lubię dwulicowości . Nie neguję iż opiekuje się Pani chorą matką ale jak się ktoś kreuje na sportowca w jednym poście a w 2 dla tego kogoś problemem jest 300 m i parę schodów to coś nie tak . Są to wykluczające się wiadomości , jeśli ktoś wypisuje w 1 poście że nie pojedzie o ośrodka bo podobno to wczesny Gierek a potem się wykręca że nie z powodu warunków nie jedzie to są też dwa sprzeczne wpisy . Rada na przyszłość na portalach gdzie nie można samemu czegoś usunąć pomyśleć 2 razy nim się napisze wykluczające się informacje . Nic do Ciebie nie mam ani nie mam na celu kogokolwiek obrażać , rada dla tych co maja zamiar zrezygnować z przydziału nim wypiszemy wniosek do NFZ tu zastanówmy się czy naprawdę chcemy jechać w ciemno tam gdzie nas poślą . Jeśli nie to rada wyjazd prywatny a nie blokowanie kolejki , tu nie mam na myśli Ciebie pisze ogólnie . Ps . życzę zdrowia Tobie i mamie , pozdrawiam ciepłochetny pisze: 15 wrz 2017 23:21 Ja nie "śledzę" tutaj nikogo a najmniej Ciebie. Widać, "chętny" jesteś także do "zaczepek", ale "nie chce mi się z Tobą gadać".
Dobranoc![]()

Andrzejuandrzej1955 pisze: 16 wrz 2017 12:12 Witam,Pozdrawiam-dla mnie też miły dzień-jestem po Doplerze i wszystko wskazuje że jeszcze trochę...pożyję,Buziolki Przesyłam,Miłego Popołudnia![]()
![]()
![]()