Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gieniu. jeszcze trochę i wyjazd. Ja muszę jeszcze poczekać bo nr 28500. \ale myślę że w 2018 może wyjade ale różnie bywa było napisane że czas oczekiwania 18miesiecy pozdrawiam wszystkich kuracjuszy
Maj przyspieszył ze spadkami numerków nadrabiając powolne spadki w poprzednich miesiącach. Do wyjazdu jeszcze daleko. Ale każdego dnia bliżej
Pozdrawiam
Bogutka
BarbaraSzczepanska pisze:Bogutka Ty już blisko ja jaszcze poczekam nie wiadomo kiedy wyjazd na pewno 2018 bo w pomorskim tak jest oby pozdrawiam kuracjuszy
Basiu ... ja dopiero na początku kolejki ... w zachodniopomorskim kolejka 20 miesięcy i nie ma zmiłuj .. tak bedzie czyli najwcześniej sierpień przyszłego roku .... poczekamy razem.
Bogutka
Widzisz Bogutka w pomorskim napisane mam 18mc. ale to się nie sprawdza bo czeka się dłużej są osoby co 2 razy do roku wyjeżdża. a my musimy czekać bo nie mamy układu i tak to jest chory niech czeka a zdrowy korzysta jako urlop no może coś się zmieni naradzie zeszło numerów dziś 63 osoby zobaczymy ile jeszcze zejdzie mój nr to 28459 doleko pozdrawiam
BarbaraSzczepanska pisze:Widzisz Bogutka w pomorskim napisane mam 18mc. ale to się nie sprawdza bo czeka się dłużej są osoby co 2 razy do roku wyjeżdża. a my musimy czekać bo nie mamy układu i tak to jest chory niech czeka a zdrowy korzysta jako urlop no może coś się zmieni naradzie zeszło numerów dziś 63 osoby zobaczymy ile jeszcze zejdzie mój nr to 28459 doleko pozdrawiam
Macie fajnie bo 18-20 miesięcy czekania na wyjazd a co mamy my ze śląska powiedzieć jak u nas to 31-33 miesiące czekania i nie wiadomo czy czas wyjazdy się nie wydłuży