kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: forumowicz »

ewiko pisze:Haniu podziel się z nami swoją wiedzą...... może założysz nowy wątek bo w tym to troszkę nie na temat. Prosimy. :!: :!: :!: :!: :!: :!:
OK - ZAŁOŻĘ NOWY WĄTEK NA TEMAT ODCHUDZANIA :)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Haniu jest bardzo podobny - schorzenia różne - 2 kg mniej :)
forumowicz

margot pisze:Haniu jest bardzo podobny - schorzenia różne - 2 kg mniej :)
Planowałam przed założeniem sprawdzić czy przypadkiem ktoś przede mną tego nie uczynił. Byłabym bardzo zdziwiona gdyby na tak dużym forum zabrakło takiego wątku, jakże przydatnego dla ludzi "chorych". Poszukałam zatem i co się okazało? Otóż kilka miesięcy wcześniej, jeszcze w starym roku założyła wątek na temat zbędnych kg Kruszynka. Nie ma więc potrzeby abym ja zakładała podobny jak nie taki sam. Wpisałam się już do tamtego wątku i będę dzieliła się swoimi własnymi doświadczeniami, będę podpowiadała gdy ktoś o radę zapyta, ale nie mam prawa dyktować a broń Boże narzucać. Zainteresowanych zapraszam do wątku pt:.... Za chwilę podejrzę i wstawię link do strony :)
Ostatnio zmieniony 11 mar 2013 12:47 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
anka23_07 swkrzyskie
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2013 15:55

Post autor: anka23_07 swkrzyskie »

u mnie kolejka cofa sie do poczatku .Zamiast do przodu to do tylu. FAjnie!!
forumowicz

http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... f=6&t=4303 - tutaj znajdziecie Państwo cenne wskazówki na temat odchudzania. Zapraszam :)
forumowicz

anka23_07 pisze:u mnie kolejka cofa sie do poczatku .Zamiast do przodu to do tylu. FAjnie!!
Pewnie jesteś z mazowieckiego funduszu. U mnie dzieje się podobnie. Zadzwoniłam dzisiaj do funduszu z zapytaniem o termin. Miła Pani poinformowała mnie, że za dzień lub dwa moje skierowanie zostanie odesłane do weryfikacji (to prawidłowa procedura) a kiedy skierowanie do nich dotrze po weryfikacji wówczas zostanie przydzielone sanatorium. Nie potrafiła mi powiedzieć na dzień dzisiejszy kiedy i gdzie, ale ja i tak z jej opowieści domyśliłam się, że III kwartał jest kwartałem najpóźniejszym. Może być też tak iż po otrzymaniu zwrotu skierowania po weryfikacji zostanie mi przydzielone sanatorium prawie natychmiast, czyli miesiąc od zwrotu. Dla mnie to by oznaczało iż tak jak przewidywałam maj - sierpień to mój czas na sanatorium. Chyba lepiej być nie może? No ale "wszystko się zdarzyć może" i mogę też zostać skierowana w listopadzie, ale tego bym nie zniosła. Oddałabym i podziękowała serdecznie bo w listopadzie to ja pojadę do cieplejszych niż Polska krajów :)
beatricz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 mar 2013 14:47
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: beatricz »

Witam, Hania tyle kilo mniej to super sprawa, mam pytanie czy w Twoim przypadku obyło się bez pomocy lekow odchudzających?
forumowicz

Na temat odchudzania napisałam i pisać będę w odpowiednim wątku. Nie chcę aby administrator mnie upominał. Zrobił to już kilka razy :)
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

U mnie cały czas powoli i systematycznie schodzą numerki , aktualnie spadło 90 szczęśliwców
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

dzisiejszy numerek w kolejce 24304 czekam cierpliwie dalej ;)
Zablokowany