Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
margot pisze:Haniu jest bardzo podobny - schorzenia różne - 2 kg mniej
Planowałam przed założeniem sprawdzić czy przypadkiem ktoś przede mną tego nie uczynił. Byłabym bardzo zdziwiona gdyby na tak dużym forum zabrakło takiego wątku, jakże przydatnego dla ludzi "chorych". Poszukałam zatem i co się okazało? Otóż kilka miesięcy wcześniej, jeszcze w starym roku założyła wątek na temat zbędnych kg Kruszynka. Nie ma więc potrzeby abym ja zakładała podobny jak nie taki sam. Wpisałam się już do tamtego wątku i będę dzieliła się swoimi własnymi doświadczeniami, będę podpowiadała gdy ktoś o radę zapyta, ale nie mam prawa dyktować a broń Boże narzucać. Zainteresowanych zapraszam do wątku pt:.... Za chwilę podejrzę i wstawię link do strony
Ostatnio zmieniony 11 mar 2013 12:47 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
anka23_07 pisze:u mnie kolejka cofa sie do poczatku .Zamiast do przodu to do tylu. FAjnie!!
Pewnie jesteś z mazowieckiego funduszu. U mnie dzieje się podobnie. Zadzwoniłam dzisiaj do funduszu z zapytaniem o termin. Miła Pani poinformowała mnie, że za dzień lub dwa moje skierowanie zostanie odesłane do weryfikacji (to prawidłowa procedura) a kiedy skierowanie do nich dotrze po weryfikacji wówczas zostanie przydzielone sanatorium. Nie potrafiła mi powiedzieć na dzień dzisiejszy kiedy i gdzie, ale ja i tak z jej opowieści domyśliłam się, że III kwartał jest kwartałem najpóźniejszym. Może być też tak iż po otrzymaniu zwrotu skierowania po weryfikacji zostanie mi przydzielone sanatorium prawie natychmiast, czyli miesiąc od zwrotu. Dla mnie to by oznaczało iż tak jak przewidywałam maj - sierpień to mój czas na sanatorium. Chyba lepiej być nie może? No ale "wszystko się zdarzyć może" i mogę też zostać skierowana w listopadzie, ale tego bym nie zniosła. Oddałabym i podziękowała serdecznie bo w listopadzie to ja pojadę do cieplejszych niż Polska krajów