Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ale Wam zazdroszczę tych przydziałów, szczególnie nad morzem. Ja bym skakała pod sufit, ponieważ nie będę miała innej możliwości wziecia urlopu w tym roku
Lidia452 pisze: 25 sty 2025 19:21
Witam wszystkich w kolejce i rowniez Tych ktorzy dostali juz swoje przydzialy. Chwile mnie tutaj nie bylo bo rowniez czekalam na decyzje
Wczoraj w przegladarce zobaczylam przydzial Perla Baltyku Kolobrzeg od 22.04- 15.05.2025 i nie wierzylam wlasnym oczom
Zmiana o 360 stopni : ,wprawdzie 700 km drogi ale na szczescie mam bezposrednie polaczenie Hoperem i bede mogla chodzic....
Berbla 65 i ewasz kibicuje Wam...... Ktos moze byl ostatnio w Perle Baltyku i moze cos o tym obiekcie napisac?
Pozwolisz, że też przyłącze się do gratulacji. Udanego wiosennego pobytu nad Bałtykiem
U mnie też dziś ,, słabo " w dół zleciały numerki....tak jak i u Was ( reumatologia). Gdy są przydziały ,, wakacyjne " to kolejka zwalnia ale teraz rozdają ( wedlug tu wpisów ) na przełom maja i czerwca. Hmm, zobaczymy jak jutro będzie. Pozdrawiam
Sutacja na dzisiaj: przydział na czerwiec -sanatorium "Limba" Piwniczna Zdrój żona przy nr w kolejce 323 a ja 2100, oczywiście razem. Jak wczesniej juz wspominałem nam ważna uroczystośc w domu i bedę próbował zmienić..