Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziękuję za zaproszenie .
Żałuję ale ja pracuję jeszcze i na wyjeździe do tego sanatorium będę na urlopie 20 dni Turnus m kończy się w czwartek , w piątek urlop , bo nie opłaca się iść do pracy
od 10 kwietnia rehabilitacja 10 dni
zwolnienie i aby do lata bo . trzeba z Rodzinką gdzieś się wybrac
Ogólnie wielka szkoda ale Wam życzę niezapomnianych wrażeń ze spotkania i samych miłych wspomnień.
Witam poczekalnię już na wyjazd
Dziś już 29 grudzień 2023, a ostatni wpis w temacie sprzed ponad miesiąca
Odebrałam dziś, a właściwie wczoraj skierowanie ze zwrotu do jednego z ośrodków w Kołobrzegu.
Do startu turnusu już niewiele, bo 8 dni.
Miłego odliczania dla Was.
"Za chwilę" zaczynam panowanie walizek.
Pozdrawiam serdecznie
N
Witajcie,
Tak Buniu , dopiero zauważyłam literówkę
Ale, żeby je sprawnie zapakować , aby można było dopiąć, to trzeba by nad nimi zapanować
Pozdrawiam z deszczowego i wietrznego Szczecina
Dotarłam do domku cała mokra, i z lekka zjechanym parasolem
Więc gorąca kawka przyda się.
Miłego piątunia dla Was
N