Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
NO NARESZCIE!....Coś wspólnego, w co wierzymy...ta zgodność, to musi być czynnik wiosenny
Kumpla mam teraz w sanatorium,w Krynicy (tej z biustem...tzn górska)...dwa tygodnie bidny siedzi i już był w ogródku i witał się z gąską...a tu ZONG w pierwszy dzień wiosny pani powiedziała mu ,ze nie jest już zainteresowana jego towarzystwem...a kolega abstynent i wczoraj zamiast na dnacingu to w bierki grał samotnie w pokoju...Ech kobiety...
Ja nie zanegowałem uroków życia...a kobiety potrafią wspaniale ubarwić życie...nie zawsze na różowo. Właśnie wypisałem parę minut temu wniosek o skierowanie do sanatorium...czas oczekiwania do 30 miesięcy...i tak po 50+ 30 miesięcy to już kawał czasu. Mniej dla rozumu bardziej dla ciała. Zaś k...a parę tabletek więcej...