Rowerem wzdłuż całego polskiego wybrzeża - 2019

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Re: Rowerem wzdłuż całego polskiego wybrzeża - 2019

Post autor: alka50+ »

Powodzenia...Trzymam kciuki. Pracuję więc potrzebuję datę i godzinę gdy będziecie zbliżać się do Kgu..może uda mi się Wam dopingować. :serce: Dacie radę bo Kto jak nie Wy pokona taką trasę.Bezpiecznych dróg. :serce: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Fantastyczna inicjatywa. Lata młodości mi się przypomniały. Uwielbiam ludzi z pasją. Trzymam mocno kciuki i z przyjemnością obejrzę relację. Mogą być wszelkie zmęczone facjaty. To takie piękne zmęczenie. :serce:
Awatar użytkownika
lawenda
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 cze 2014 15:01
Podziękował: 42 razy
Podziękowano: 59 razy

Post autor: lawenda »

Dziękujemy wszystkim za trzymane kciuki, wsparcie i życzliwość.😊🌻Ja ciągle i niezmiennie jestem optymistką i mam nadzieję, że pogoda będzie wspaniała, kondycja jeszcze lepsza, a wszystkie "nieprzyjemności" będą nas omijać szerokim łukiem.😉A ja ciągle nie spakowana......ale co tam.....jeszcze dwie noce przede mną.😆

Violet......a i owszem lawenda odstrasza komary i na..mol..nych gości.😉😁

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.🌻🌻
Pojutrze o tej porze będziemy już witać Świnoujście.😀😀
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Lawendo :kwiat: masz rację. Ja mam woreczek z lawendą w poduszce. Uwielbiam te zapach. Kolor też :D Fajna z Was brygada z tego co czytam a takich ludzi chmury omijają . Drobne przeciwności Wy ominiecie. Na luzie. Pozdrawiam serdecznie. :|
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

Trzymam za Was kciuki Cykliści ,żebyście bezkontuzyjnie dotarli do celu z uśmiechem na ustach :D
Jesteście piękni i wspaniali,a my jesteśmy z Was dumni :D
Życzę Wam zdrówka....gładkich i suchych asfaltów,wiatru tylko w plecy i żebyście dojechali do mety usatysfakcjonowani :serce:

Pozdrawiam Was serdecznie :serce:
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 29 razy

Post autor: BozenaMat »

I ja życzę, byście mknęli prosto do celu :)
Do 9 września jestem w Sopocie, ale chyba jeszcze do tego czasu tu nie dojedziecie. Ale jakby co, to zerknę tu w trakcie wywczasów... :)
I z pewnością wszystko się Wam uda.... bo nie chodzi o jakiś maraton wyczynowy, ale fajne wspólne chwile. A te z pewnością będą super..... czego serdecznie życzę :)
Awatar użytkownika
strapper
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lut 2014 08:22
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 1 raz

Post autor: strapper »

Przecudnej pogody tej słonecznej oraz pogody ducha, pozytywnych przygód, wygodnych noclegów, żadnych problemów ze sprzętem i... do zobaczenia w 3-city
Trzymajcie się
Kciuki zaciskam 👌
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Post autor: alka50+ »

Pietka 50+ pisze: 01 sie 2018 16:43 I miałabym taką małą propozycję na wytchnienie :) Ekopark Wschodni na trasie z Kołobrzegu do Ustronia Morskiego. Bardzo urokliwe miejsce.
Zgadza się...uwielbiam tą trasę oczywiście dla przyjemności...jeśli się uda dołączę na ten odcinek z Wami...
Pietka 50+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 lut 2017 14:04
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Pietka 50+ »

Alka50+ byłoby super, gdyby, kto tylko będzie mógł, choć na kawałek odcineczka dołączał się do nas :) damy znać, kiedy będziemy mijać rogatki Kołobrzegu :) szukajcie dinozaurów w opiętych seksownie niebieskich koszulkach z logiem NS :lol: :lol: :kwiat:
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Re: Rowerem po zdrowie - 2019 / Relacja z wyprawy

Post autor: violet58 »

30 sierpnia 2019 godz. 21:15
A jednak jadę...
Dokładnie rok temu leżąc na szpitalnym korytarzu CSK im. WAM w Łodzi, oczekując na operację kręgosłupa myślałem, że rzucony na forum pomysł przejazdu nadmorskim szlakiem nie doczeka się realizacji. Jednak dzięki między innymi Waszemu wsparciu projekt ten nabierał realnych kształtów i jedziemy.... ;) :D - wszystkim którzy trzymali za mnie i resztę ekipy kciuki raz jeszcze pragnę serdecznie podziękować. :kwiat: :kwiat:
Aktualnie siedzę w pociągu Łódzkiej Kolei Aglomeracyjnej, który wiezie mnie do Kutna, gdzie po blisko godzinnym oczekiwaniu przesiądę się do pociągu TLK UZNAM, i po blisko ośmiogodzinnej podróży dotrę do Świnoujścia, będącego początkiem naszej podróży. Reszta ekipy dojedzie trochę później i wtedy wspólnie ustalimy dalszy plan podróży.
Dzięki za dobre slowo i życzenia...
Wbrew wszelkim niedowiarkom...eppur si muove :D
Załączniki
DSC_0717.JPG
ODPOWIEDZ