Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gdy ktoś kocha różę, której jedyny okaz znajduje się na jednej z milionów gwiazd, wystarczy mu na nie spojrzeć, aby być szczęśliwym.
Mówi sobie: „Na którejś z nich jest moja róża...”.
Pragniemy od najmłodszych lat ,od tych rzeczy maluczkich po te których nigdy nie osiągniemy .Jesteśmy szczęśliwi gdy nasze pragnienia i marzenia mają możliwość dotarcia do nas ,spełniają się abyśmy mogli nadal wierzyć w ich cudowną moc.
Tęsknota czasem bardzo boli ,zwłaszcza gdy tracimy bliskich ,gdy uczucia jakich oczekujemy oddalają się od Nas .
Ale chyba największą tęsknotą jest brak bliskości drugiego człowieka.
Dotknij marzenia serca dotykiem.
Wyjdż im na przeciw ,biegnij po delikatne płatki miłości.
Daj ukochanej osobie swe ciało namiętne , daj jej swoje myśli radosne.
Stwórz świat zapachów ,kolorów tęsknoty.
Biegnij nie czekaj czas wszak upływa nieubłaganie.
Otwórz szufladkę z marzeniami ,powiedz macie szansę na zrealizowanie.
z mojej szufladki [ obrazek zewnętrzny ]
Tęsknota .....? za najpiękniejszymi miejscami na ziemi z mojego dzieciństwa , za beztroskimi chwilami na wsi której już nie ma, za ludźmi z którymi przeżywałam te niezapomniane chwile..... odeszli.
Pragnienie..? żeby te wspomnienia jak najdłużej pozostały w mej pamięci.