Wyjazd ze zwrotów

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Re: Wyjazd ze zwrotów

Post autor: medi »

Dodzwonienie się zajęło mi pół godziny ...Wieniec Zdrój ...ble .Podziękowałam i zapowiedziałam dalsze nękanie mazowieckiego NFZ-tu :x :x :x :x
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

Felice pisze:Bunia w Polanicy i Kudowie leczą schorzenia kardiologiczne,klimat wręcz zalecany dla sercowców.
problemy z sercem ...od niedawna,byliśmy z mężem we wrześniu w górach... też, i właśnie słabiej się czułam ,jeszcze nie wiedziałam że to serce. Polanice i Kudowe znam z pobytów prywatnych,zawsze było bardzo dobrze 8-)

No cóż dziś był Krasnobród od 10 listopada, piękne tereny ,byliśmy we wrześniu :)
będę próbowała gdzieś bliżej.

Pozdrawiam Bunia
bonia50+
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 wrz 2013 08:28
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: bonia50+ »

Medi ale mnie przestraszyłaś....pogodziłam się z tym że to biegun zimna , ale że<: prąd w gniazdkach zawraca :shock: a ja się boje ciemności :lol: wybieram się do GOŁDAPI 07 stycznia skierowanie z ZUS-u wybór miałam niewielki Gołdap lub Osieczek :cry:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Tam prąd, a tu wrony .Ten ZUS to zsyła czy leczy :?: :roll: Bo mi się wydaje że z wyjazdem z ZUS-u do sanatorium jest jak z tym facetem co to się wybrał na imigrację do ZSRR i napisał kartkę do domu "Dobrze mi tu ...dobrze mi tak"
ZUS chce żeby nikt nie chorował i broń Boże nie chciał jechać za "ZUS-owskie" pieniądze do sanatorium :?: ;)
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: