Fajny film wczoraj widziałem

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Bogutka5
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lis 2014 13:28
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Re: Fajny film wczoraj widziałem

Post autor: Bogutka5 »

Nutka pisze: 23 lis 2019 22:54 Wnusia przejęta ;) ....córka płakała :o a ja ,tylko oczami przewracałam :roll:
wspólny czas z córką i wnusią ... bezcenny i wart niejednej łezki.
Bogutka
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Uwielbiam stare, przedwojenne filmy. Właśnie skończyłam "Złotą maskę". Przenoszę się całkowicie... bardzo chciałabym zobaczyć Warszawę przed wojną...
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Felice »

Jeszcze jakiś czas temu była ulica prawie w całości zachowana z tych wcześniejszych czasów. Kręcono na niej prawie wszystkie filmy przedwojenne.
Czekoladko zapraszam,pokażę Ci trochę starej,prawdziwej Warszawy z jej zakamarkami.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Bardzo bardzo chętnie...byłam tylko raz i to co widziałam nie urzekło...tylko jak Cię złapać jak Ty ciągle w rozjazdach? :kwiat: Właśnie przeglądam CDA może teraz jakąś komedię dla odmiany? Kurczę gdyby człowiek miał dar przenoszenia się w przeszłość (a nie na rozrabiania przy tym co mi by się zdarzyło na mur beton) byłoby fantastycznie...
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 35 razy

Post autor: darek »

W tym tygodniu zaliczyłem dwa polskie filmy

1800 gramów
oraz
Boże Ciało

..........podczas seansu wyraziłem w sposób nie cenzuralny swoją opinie 2 x pod nosem powiedziałem " o kxxxx"
Pani za mną upomniała Mnie wychodząc owa Pani wydała osąd o mnie twierdząc Głośno GBUR ..Pani wychodziła z kina z dziewczęciem mimo że film od 18 lat na poziomie 7-8 klasy.

Może jeszcze raz pójdę na oba filmy bo chcę je zrozumieć Może potrzebuję iść tak jak na Wołyń 2-3 razy.

Osobiście uważam że poziom naszej kinematografii podnosi się a sławny Kler zobaczę sobie pomiedzy świetami na dvd
Gość

Post autor: Gość »

Halo Darek, może wybierz się na 1800 g , ale na wersję od lat 13 , może przypadnie Ci do gustu ;)
Gość

Post autor: Gość »

darek pisze: 24 lis 2019 18:36 W tym tygodniu zaliczyłem dwa polskie filmy

1800 gramów
oraz
Boże Ciało

..........podczas seansu wyraziłem w sposób nie cenzuralny swoją opinie 2 x pod nosem powiedziałem " o kxxxx"
Pani za mną upomniała Mnie wychodząc owa Pani wydała osąd o mnie twierdząc Głośno GBUR ..Pani wychodziła z kina z dziewczęciem mimo że film od 18 lat na poziomie 7-8 klasy.

Może jeszcze raz pójdę na oba filmy bo chcę je zrozumieć Może potrzebuję iść tak jak na Wołyń 2-3 razy.

Osobiście uważam że poziom naszej kinematografii podnosi się a sławny Kler zobaczę sobie pomiedzy świetami na dvd
Halo Darek, może wybierz się na 1800 g , ale na wersję od lat 13 , może przypadnie Ci do gustu ;)
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Darek Boże Ciało widziałam... Bardzo, dający do myślenia film... 1800 przede mną.
Awatar użytkownika
strapper
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lut 2014 08:22
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 2 razy

Post autor: strapper »

IRLANDCZYK
Al Pacino DOSKONAŁY :!:
Robert De Niro jak zwykle ;) You talking to me? ;)
Polecam
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 25 razy
Podziękowano: 4 razy

Post autor: Nutka »

Oglądałam Strapperku.....dobra gangsterka :)
...ale co się dziwić....obsada aktorska,reżyser,kolosalny budżet.....nie mogło być inaczej jak tylko dobrze :)
ODPOWIEDZ