Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Spoko
Mój mąż jest ok.
A. Ja jestem w porzadku
Tak, że zero insynuacji
Właśnie trwa wieczorek kończący poprzedni turnus.
Dzieje się..
Tańce i hulanki
A ja tam byłam i piwko wypiłam no razem byliśmy
Dobrej nocy
Gelek ooo też ma Inowroclaw- pięknie!!! zazdroszczę ( w pozytywnym znaczeniu) --- może NFZ to przeczyta i mnie tam wysle--- miłych , zgodnych spaczy życzę i opowiedz proszę jak tam jest kiedy się już rozpakujesz,,zakwaterujesz i kwiatki rozdasz na 8 marca
pozdrawiam
Shima
Martinka pisze: 13 lut 2018 17:11
No jestem na miejscu w 2-ce w sanatorium Modrzew w Inowrocławiu.
Jutro po wyjeździe męża przenoszę się do 1-dynki.
Cóż sanatorium wczesny Gierek telewizor 4 kanały odbiera
Prysznic w łazience zasłonięty szmatą.
Okna wymienione poza tym jak w PRL.
Wytrzymam.
Pozdrawiam
Fajnie , że masz oczekiwaną jedynką , ja cała noc byłam w dwójce dobrze , że zabrałam jaśka , mogłam poleżeć ...od Gdyni jestem w czwórce
Niebawem na miejscu , gdzie czeka już na mnie dwójka
Shima pisze: 14 lut 2018 07:57
Gelek ooo też ma Inowroclaw- pięknie!!! zazdroszczę ( w pozytywnym znaczeniu) --- może NFZ to przeczyta i mnie tam wysle--- miłych , zgodnych spaczy życzę i opowiedz proszę jak tam jest kiedy się już rozpakujesz,,zakwaterujesz i kwiatki rozdasz na 8 marca
pozdrawiam
Shima
Z Inowrocławia na bieżąco będzie ciężko, bo będę miał tylko smartfona, ale po powrocie postaram się zdać relację odpowiednio okraszoną zdjęciami.
Oczywiście ze szpitala uzdrowiskowego, bo tam właśnie dostałem skierowanie.