Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
a poza tym jeżeli ona może się zapisać 11 .05 to raczej są małe szanse że tego dnia ją zaszczepią. Ja czekałam na szczepienie 6 dni od zgłoszenia i tylko dlatego że jeden termin się zwolnił. Normalnie bym czekała dłużej.Jeżeli córka będzie miała taką sytuację to drugi termin tez jej się przesunie. Mozę już będzie po sesji.
Zobaczymy. O Johnsonie to i ja myślałam aby jechać do Chorzowa do mobilnego punktu ale tam już od 6.00 ludzie stali więc odpuściłam, wytrzymam do 18.05. Ogólnie gdy ja zmieniałam termin, miejsce i rodzaj szczepionki to Johnsona mi nawet nie wyświetliło jako dostępny.
Witaj Agunia3.... Dam przykład mojej sąsiadki,której umawiałam przez infolinię termin pierwszej dawki.... Dostała na 25.05 na Pfizera...wczoraj przyszła do mnie czy z zapytaniem co zrobić by zamienić termin np.na wcześniejszy czy póżniejszy bo ten ustalony jej niepasuje....spróbowałam,zadzwoniłam na 989... Po rozmowie z pania i wyjaśnieniu....zmiana terminu na 10.05 ta sama szczepionka i to samo miejsce... Spróbuj może uda się zmienić na wcześniejszy termin
Tak zawsze warto zadzwonić na 989 - tam mają wgląd gdzie są wolne miejsca- ja też tak zrobiłam i 5 tygodni szybciej jestem zaszczepiona1 1 dawką Pfizera Dziś już zaczerwienienie znika i jest nadal Ok pozdrawiam