tego Janusza pewnie nie lubili no nikt nie lubi rozkapryszonych stękaczy i specjalne mu podawali mocno przestudzone jedzenie. Żeby sobie języka nie sparzyl
Paczka z Olecka
-
forumowicz
Re: Hotel Olecko marzec 2017
tego Janusza pewnie nie lubili no nikt nie lubi rozkapryszonych stękaczy i specjalne mu podawali mocno przestudzone jedzenie. Żeby sobie języka nie sparzyl
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2017 18:58
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 1
Forum jest na "kazdy temat".Nie zamykajcie się w sobie.
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2017 18:58
- Staż sanatoryjny: 1
Gdyby był to super hotel to nie wszedł by w temat rehabilitacyjny.Nie oszukujmy się. Jest tam fajna atmosfera którą tworzą ludzie.Reszta to dodatek.ktory mozna jeszcze dopracować. To fakt.
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
To ja napisałem, że ten oleckowy pesymista z prawie zerowym kontem na Forum wcale nie musi być kuracjuszem. Może to być dosłownie ktokolwiek np. podstawiona osoba, która chce popsuć opinię ośrodkowi. Gdyby to był doświadczony Forumowicz - byłoby bardziej wiarygodne... a płeć i imię może być zmienione. Ciekawe jak towarzysko się odnalazł na tym turnusie? Trzeba mieć czas aby czepiać się dosłownie wszystkiego zamiast zajmować się czymś przyjemnym..Dominika 900 pisze:Witam nie to ja ją pisałam tą opinię o pobycie w Olecku o co mnie posadzacie
Dominiko - z całym szacunkiem, lecz celowo Cię sprowokowałem do odpowiedzi, więc cieszę się że jesteś na Forum
- pawel1974
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 sty 2017 19:50
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 3
- woytek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2012 17:41
- Staż sanatoryjny: 14
Jutro już pryskam z tego miejscaOrfeusz pisze:Halo Olecko ! Jak atmosfera ? Smutno wyjeżdżać?
-
forumowicz
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Ciekawe, czy ten pesymista już został namierzony?