Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Hotel Olecko marzec 2017

Post autor: andrzej1955 »

Witam-temat ciągniecie bardzo długo i nikt wam nie przeszkadzał aż do momentu jak pojawiły się negatywne opinie-snujecie na ich temat-a głównie ich autorów niezbyt ciekawe pomówienia-to samo można by powiedzieć o wszystkich autorach wpisów o Olecku-postronny obserwator i czytelnik sam wyciągnie wnioski-bo to jest forum i służy do opisywania swoich ocen obiektów i wszystkich warunków i atmosfery tam panującej-proponuję nie oceniać tych autorów-z prostego powodu-ABY SAMEMU nie zostać OCENIONYM :!: :!: i zaszufladkowanym :!: Pozdrawiam
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pawel1974 »

:D :D :D :D Nikt tu nikogo nie obraża, a jeżeli nie zgadza się ze zdaniem kogoś to chyba może napisać :!: swoje zdanie. A oceniać mnie też można i nie będę się czuł zaszufladkowany :D. Ale okey, nie oceniamy kogoś po wpisie Januszowym. :D
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2017 16:47 przez pawel1974, łącznie zmieniany 2 razy.
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2017 18:58
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Orfeusz »

No i ten tego tamtego ten...... :oops:
I prawda. !Nie oceniajmy bo nas już dawno oceniono lub jeszcze ocenia ! Oby tylko pozytywnie! ;)
Wszyscy pochowali się po kątach.
Kasiu! Obiecałaś. .... :evil: Chyba już po zabiegach....?
....
kaska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2017 10:18

Post autor: kaska »

Jestem, jestem
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No myślę! :D Jak pogoda Kasiu w Olsztynie? W Bialym.zimno jak w psiarni....brrrrtrr.Tylko +9.
Trzeba teraz jakoś wyciągnąć Entropie......
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

W ogole zaczęło się milczenie jakieś na forum.Wiosenne przesilenie.melancholia czy brak zainteresowania tematem. ? Boję się. ze to ostatni. :cry:
kaska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

W Olsztynie słonecznie czy ciepło nie wiem, bo nie byłam w domu mam ciepło. Po ćwiczeniach nawet się zgrzalam :roll:
kaska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No już raczej ostatni turnus, który zdawał relację :( Ania dołączy do nas na 100% jak wróci do domu. Myślę, że przetrwamy stała ekipa zostanie. :serce: :kwiat:
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Obawiam się. ze nie przetrwa. :cry: Woytek też chyba wylamuje się. Odgraza się poczekalnia....Polak zaginął bez wiesci.....na sciezce.Ania trzyma fason. . :kwiat: Potem może wspomnienia ściągną ich na forum. :roll:
Dominika 900
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 gru 2016 14:39

Post autor: Dominika 900 »

Jeżeli chodzi o mnie i ma skromną osobę bardzo Milo wspominam ten pobyt w senatorium.,nie chciało mi się z Olecka wyjerzdzac.Pomino że życie codzienne też plynelo to ja tam byłam w innym świecie poznałam życzliwość ludzi jak i zaborczosc zazdrość . Dwulicowosc . Ludzie są różni lecz bardzo szybko i pochopnie oceniają nie patrząc na siebie .
ODPOWIEDZ