Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam-temat ciągniecie bardzo długo i nikt wam nie przeszkadzał aż do momentu jak pojawiły się negatywne opinie-snujecie na ich temat-a głównie ich autorów niezbyt ciekawe pomówienia-to samo można by powiedzieć o wszystkich autorach wpisów o Olecku-postronny obserwator i czytelnik sam wyciągnie wnioski-bo to jest forum i służy do opisywania swoich ocen obiektów i wszystkich warunków i atmosfery tam panującej-proponuję nie oceniać tych autorów-z prostego powodu-ABY SAMEMU nie zostać OCENIONYM i zaszufladkowanym Pozdrawiam
Nikt tu nikogo nie obraża, a jeżeli nie zgadza się ze zdaniem kogoś to chyba może napisać swoje zdanie. A oceniać mnie też można i nie będę się czuł zaszufladkowany . Ale okey, nie oceniamy kogoś po wpisie Januszowym.
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2017 16:47 przez pawel1974, łącznie zmieniany 2 razy.
No i ten tego tamtego ten......
I prawda. !Nie oceniajmy bo nas już dawno oceniono lub jeszcze ocenia ! Oby tylko pozytywnie!
Wszyscy pochowali się po kątach.
Kasiu! Obiecałaś. .... Chyba już po zabiegach....?
....
Obawiam się. ze nie przetrwa. Woytek też chyba wylamuje się. Odgraza się poczekalnia....Polak zaginął bez wiesci.....na sciezce.Ania trzyma fason. . Potem może wspomnienia ściągną ich na forum.
Jeżeli chodzi o mnie i ma skromną osobę bardzo Milo wspominam ten pobyt w senatorium.,nie chciało mi się z Olecka wyjerzdzac.Pomino że życie codzienne też plynelo to ja tam byłam w innym świecie poznałam życzliwość ludzi jak i zaborczosc zazdrość . Dwulicowosc . Ludzie są różni lecz bardzo szybko i pochopnie oceniają nie patrząc na siebie .