Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
u mnie juz drugi dzien pojawia sie komunikat przerwa techniczna wiec klapa.Moze pozniej cos sie ruszy pogoda do bani wiec humoru brak Chce wiosny!!!!!!!!
Denerwuje mnie ta przerwa techniczna. Nie jest to aż taki skomplikowany program aby nie szło nad nim zapanować. Raz jest czynna przeglądarka , za chwilę się rozsypuje. Parę rzutów okiem i mam milszy dzień, a tak guzik
Witam.
Tzn. ogólnopolska przerwa techniczna,u mnie już wczoraj była przerwa a po przerwie aż......5 nr w dół.Pozdrawiam z zaśnieżonego,pochmurnego Śląska.
NFZ warm-mazurskie też są jakieś przestoje. Mam numer 906 (od 8.03. praktycznie nic się nie dzieje - czasem na dzień
1 numerek ?) Ciekawe kiedy pojadę ?