Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Gratulacje Kazimierzu
No to jestem wielka klipa, po prostu nie umiem szukać.
Pierwsze kroki skierowałam właśnie do Świeradowa, szukałam, szukałam, wkurzzyłam się i zrezygnowałam bo nie znalazłam.
Ewa
Tyś je klipa?
Nie mów tak, proszę
Gdybyś wiedziała ile razy obgryzałem paznokcie i kręciłem się wokół tematu jak ten młody kociak, który próbuje dogonić własny ogon A potem się okazywało że ktoś podał rozwiązanie, które miałem na wyciągnięcie ręki