Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jak w raju,to chyba oczywiste,że o rajskie mi chodzi
Nawet mam takie drzewko.....niedawno różowy kwiat mu opadł
Na owocowanie trzeba zaczekać.....może w cieplejszych klimatach już jest
Dzień dobry Felice .....Majka też Hej ....schowała mi się
Ostatnio zmieniony 13 cze 2020 09:31 przez Nutka, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem dlaczego, ale dawno dawno temu papierówka kojarzyła mi się z ... toaletowym , i nie pytajcie się dlaczego bo sam nie wiem, a nie wiem co komu z czym się może kojarzyć , nie tylko z jabłkiem ,
a strzałki to do zabawy w Wilhelma Tella, czy kogoś innego
Nutko te rajskie to ciężko zobaczyć a co dopiero ugryźć
Hejka
Ktoś tu wspomniał, że Adam się mną zajmuje. Nic bardziej błędnego, a szkoda. Niech no tylko te papierówki dojrzeją to zacznę kusić
Gwarno tu dzisiaj, każdy odpoczywa jak potrafi i na ile mu pozwalają warunki.
Miło, że i Feli znalazła chwilkę by wstąpić i się przywitać przy tym napiętym grafiku do granic możliwości
A ja już się wypiękniłam i za chwileczkę, już za momencik na imprezę ruszam
Pozdrawiam i miłego dnia ❤
Dzień dobry
Poranne kawusie ,humorki
Eawsz dalszego super pobytu ,pozdrowienia dla całej ekipy
Upalna sobota ,bez deszczu ,oczekiwanie na opady
Odpoczynek od pracy ,za ciepło na prace w ogrodzie
Ekologiczne truskaweczki ,czereśnie pozostawię
Miłego spędzenia weekendu ,pozdrawiam
Dobry wieczór. Dzisiaj dwie piękne burze. Szkoda, że w trakcie grilla. Człowiek zaradny jest jednak i było super. Cholernie lubię chodzić po deszczu jak jest ciepło....
Co do papierówek dawno temu.. żadne płoty szarańczy podwórkowej nie powstrzymały.
Pozatym to niektórzy powinni dotlenić szare komórki tak sobie myślę.
Miłego wieczorku. Mój taki dzisiaj będzie.