Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
W sumie to nie wstawiłem tego jako zagadki, ale skoro tak...
Ten obiekt sfotografowałem w 2015 roku idąc główną ulicą dużego uzdrowiska na południu Polski
Dodam tylko, że po kilkunastu dniach napis na sklepie był już prawidłowy, adekwatny do oferowanego w nim towaru
No to tym razem się minęliśmy, bo my byliśmy w czerwcu . Pogoda była średnia, pamiętam młodzież sprzedającą lody z wózków . Kiepskie branie mieli...
Ale tym razem był to wyjazd prywatny, turystyczny.
My mieliśmy pokój z balkonem w willi na Kiepury, ale niewiele czasu na nim spędziliśmy . Ale coś za coś, za to więcej zwiedzania okolicy bliższej i dalszej było.
Witajcie zagadkowicze
Obcowanie tutaj z Wami jest dla mnie przyjemnością, a te mamy ograniczać w tym czasie przedświątecznym. Dlatego już dziś przyjmijcie ode mnie życzenia spokojnych i udanych Świąt i... do zobaczenia za miesiąc
Miłego " urlopu " życzę Ci Kaziu ... tylko za bardzo nie oddawaj się ascetyzmowi w tym poście
Z umiarem ... za miesiąc, uśmiechnięty i wypoczęty przybądź na "łamanie" się jajeczkiem