Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Obstawiam, że Archibald dostanie ...Kolobrzeg tak pomyślałam, że znajomi dostali KAMIEŃ POMORSKI, kuzynka KRYN8CĘ ZDRÓJ, ja mam KUDOWĘ ZDRÓJ to wypadałoby Tobie Archibaldzie KOŁOBRZEG przyznać pozdrawiam Fan Club
Moi Drodzy, Członkowie mojego fanklubu oficjalnie ogłaszam Bursztyn Świnoujście w terminie 04.06 - 25.06.2025 r.
Dziękuję Wszystkim, którzy mi kibicowali i wspierali . Koniec emocji nastało uspokojenie i radość. NFZ Śląski się spisał.
Gratulacje Archibald Jest morze ...,super termin...,klimatyczny wygodny z klasa obiekt ..... Tak slaski NFZ tym razem nie zawiodl
Przyjmuj gratulacje i ciesz sie swiezutkim przydzialem Pozdrawiam
Archibald, gratulacje! Cieszę się, że to nieznośne oczekiwanie wreszcie się skończyło, ale przede wszystkim dostałeś i miejsce i termin zgodny z Twoimi oczekiwaniami