Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Spytałem bo zabawa w śpiewanie do mikrofonu to fajny sposób aby na turnusie rozbawić towarzystwo
Dlatego kiedyś spytałem jaka jest sala w Hotelu Olecko ?
Zgrzane....? raczej nie .Zgrane towarzysko i owszem. To podstawa repertuaru. Ważne tylko aby nie wyszły z tego gorzkie żale. Dobra muzyka........sprawa indywidualna.Co kto lubi.Karaoke raczej nią nie jest w wykonaniu zgranej towarzysko grupy.
Towarzystwo powinno być i zgrane i zgrzane, czyli roztańczone. Wszystko to potwierdza, że na turnusie warto mieć ze sobą dobrą muzykę i sprzęt bo nie zawsze można liczyć na organizatorów Mikrofon niekoniecznie
Oj..... Maarku ! To towarzystwo akurat to już taniec w calym znaczeniu tego słowa ma już za sobą niestety . U jednych nogi.u drugich ręce. u innych szyje.głowy i ledzwie.Karaoke to i owszem....śpiewać jeszcze damy rady Zobaczymy na jak dlugo Ale żeby tak mozna było powybierac zdrowe"elementy" to jeden super tancerz mogl by być złożony. Byłby też bardzi mądry. Miałby bardzo dużo głów. Jak smok. Chyba że adminek podważy tę teorię po dzisiejszych probach chóru.
Masz rację, że dla nie w pełni sprawnych kuracjuszy ostre balety to jak samobójstwo. Nie znam, bo nawet nie zapoznałem się z profilem leczenia w tym Olecku i nie wiem kogo przyjmują? Tak naprawdę to nie mogę sobie wyobrazić że to jest już kurort a nie miejscowość turystyczna nad jeziorem...
Teraz już wiem jakie schorzenia tam leczą Mało co mnie zadziwi i każdy może się bawić Podam przykład, że w minionym roku byłem na turnusie i grałem muzykę a najlepiej się bawiły osoby na wózkach A śpiewać mógł każdy