Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Przykro mi że nie traktuję Cię wyjątkowo mimo że musisz być w pracy, ale ja na nocnej zmianie nie miałem szans na kontakt z kimkolwiek z zewnątrz, a poza tym były to czasy kiedy o internecie można było pomarzyć, pozdrawiam i idę sprawdzić czy mnie nie ma w .......łóżku, dobranoc- takim sposobem zostałaś Sama na placu......forum, pozdro
Andrzeju w pracy to byłam ja, a Margo w swoim łóżku spała.ja mam ten luksus że między pacjentami a było ich mało mogę buszować w necie.Ale dzięki za pamięć i miłego dnia życzę,a teraz to ja idę spać Dobranoc.
Wszystkim forumowym Babciom i Dziadkom w dniu ich święta wszystkiego najlepszego.Radości i pociechy z wnucząt,cierpliwości i mądrej miłości życzy Babcia Małgorzata.