Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
margot pisze:Ja kupiłam nowe ,,śpilki " na imprezkę w najbliższy weekend wysokość 3cm tak jak przystoi kobicie po 50 tce
szpilki 3 cm do czego to doszło po 50 tce but 3 cm to się szpilka nazywa , a ja sobie kupiłam na sobotnie spotkanie buciki 12 cm , kurcze może nie wypada..........
I tak gwiazda będę ..ciekawość ludzka nie zna granic Anusiu ...a ja idę na całość włącznie z obserwacją baranów na pastwisku