Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
....Witaj Małgosiu ..bywają takie dni że człowiek chce krzyczeć...ale nigdy nie mówię czegoś, czego sama nie chciałabym usłyszeć….a w moim poście uciekły mi literki bo miało być ...dziś mi nie każ ....Miłego dnia
................przecież wiesz że do szczęścia biletu nie można kupić ...ono przychodzi samo ...tak wolnymi kroczkami .... i dlatego życzę Ci dużo szczęścia w poszukiwaniu swojego szczęścia ...a ja chciałabym usiąść tylko kiedyś na dywanie i powiedzieć jak dziś mi jest dobrze